anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

5. Prezintă, în 30-50 de cuvinte (3-5 rânduri), semnificaţia secvenţei: Cartea îl duse în Evul Mediu,
printre dueluri şi cavalcade; era o carte pe care o mai citise de câteva ori, era una dintre marile
cărţi ale copilăriei şi recitea cu disperare paginile cele mai frumoase [...].
Voi ce ati scris?

4 răspunsuri:
| xAkira a răspuns:

Eu am scris ca semnifica faptul ca cartile ne pot duce intr-o lume de basm cum nu exista in realitate si ca prin dorinta recititm paginile cartilor impresionante...

Ceva de genul laughing
Iti dai seama ca am facut frumos in fraza... mai poetic laughing

| Stefbr a răspuns:

Ceva de genu ca avea o imaginatie bogata si citind isi putea imagina pe el in actiunea cartii in evul mediu "printre dueluri si cavalcade" big grin ceva de genu dar mai detaliat (44 cuv in 5 randuri)

| doolsik09 a răspuns:

In primul rand ca mi se pare o idiotenie sa iti noteze cine in puncte opinia proprie(ca pana la urma cerinta era ce semnifica pentru tine... logic )Cred ca mai bine formulau astfel:Ce opinie are profesorul corector despre... Mi se pare o tampitenie deasemeni si 2.3 adica propozitia aia era interpretabila in mii de feluri(de fapt numai in 3 ) - eu am scris c si asa este corect pentru ca am vz baremul ) dar sunt revoltata in legatura cu prostii care ne fac noua evaluarea, adica sa fim seriosi :la tv spunea ca se lucreaza la un astfel de subiect 6 luni WTF? in plus 6 p pentru o ghiceala :unii au pus c dar nu putea sa faca diferenta intre propozitia principala si cea subordonata. Made in Romanika

| LWikErR a răspuns (pentru xAkira):

Bravo, si eu am facut la fel