| NinjaLegendMan a întrebat:

AJUTOR! Is paralel cu chimia. Nu inteleg nimic si vreau sa iau macar un 5. Maine am un test. Ce sfaturi imi dati ca sa pot scoate un 5?

19 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Roagă-te, am mai spus că o facem și noi pentru tine!

Funda?

| NinjaLegendMan explică (pentru sierra1):

Bun o sa incerc. Daca i-au 5 atunci iti dau funda.

| Mosotti a răspuns:

Arunca ochiul la vreun coleg ceva sa iei si tu cand e testul, fi descurcaret daca se poate.

| NinjaLegendMan explică (pentru Mosotti):

Asta faceam pana acum. Da acum cu corona virus asta, nu mai pot copia, suntem departati la cate un metru, si n-am cum. Profa ma vede orice miscare fac

| mustafateke7 a răspuns:

Buna! La ce fel se sfaturi te poti astepta? Dumnezeu iti da, dar nu ti le si rezolva. Daca nu o intelegi este strict problema ta, apuca te macar de invatat niste teorii si astea, poate te vor ajuta.

| NinjaLegendMan explică (pentru mustafateke7):

Asta e chestia. Is la mate info intensiv. Am nu mai o ora de chimie pe saptamana, si nu ma axez pe asta in viitor. Stau de o ora si invat cate ceva da nu inteleg de unde provine asta si accea. E foarte complicat. La celelalte materii am note foarte bune, numa chimia imi strica media

| Mosotti a răspuns (pentru NinjaLegendMan):

Mdea, nasol, si aparat din ala cu camera nu se poate?! Care pui camera in loc de nasture, sa stea unu afara sa-ti rezolve de un 5, casca mica in ureche, prin camera vede ala subiectele pe smart. Era o idee, dar n-ai nici d-ala, ca e cam 2000 lei chestia. La casca pe care o testasem eu se cam auzea si in afara urechii, dar se poate regla totusi un volum mai mic.

Altfel nu vad cum! Inteleg ca nu intelegi nimic, si daca n-ai inteles, nu poti intelege intr-o noapte. Asta e.
Deci esti cam descoperit se pare maine.

| Mosotti a răspuns (pentru mustafateke7):

Daca era dumnezeu ala, il facea de mult sa poata intelege si se ajungea de la sine sa stie fara sa-si puna problema, ii dadea pachetul de la natura, putere de intelegere pe axa asta, vointa, motivatie si totul curgea, ca astea le ai sau nu le ai, nu ti le faci tu, deci e vrajeala asta cu cariciodumnezeu, nu i-a dat nimic pe axa chimie.

Ii va da probleme in majoritate, nu stiu daca ia 5 doar pe 2-3 intrebari de teorie, si oricum ce sa invete intr-o noapte?! Dar vom vedea maine, sa vina sa ne zica ce a facut.

| Mosotti a răspuns (pentru sierra1):

La cine te rogi? Haha. la ceru liber?

Da, nu ai talent la chimie, asta este, nu e problema, nu poti fi bun la toate.
In ce clasa esti? Lasa dracu ca strica media, tu sa treci macar la chimie.
Si profa daca tot esti pe mate info poate fi mai indulgenta si ea, cati ani are? Sa vad daca e din generatia mea, ca astia erau nebuni rau ca elevi, ar trebui sa fie mai blanzi, mai de treaba.
Adica scoala generala 1988-1992, liceu 1992-1996 sau pe acolo plus minus 1 an.

Poate vedea miscari dar sa se faca ca vede mai putinel asea.
Chiar baietii destepti asa faceau si pe vremea mea, erau f buni la 1-2 materii, si la restul mai copiau ca nu vroiau sa-si piarda timpul cu inutilitati, preferau sa aiba timp liber mai mult, deci nu erau lenesi, ci inteligenti, selectivi.
A nu se confunda cu lenesii care nu invata la nimic si se duc la scoala de pomana, ca e o fff mare diferenta.

Is in a 11 a. Am o profa foarte enervanta si rea. Daca te prinde ca ai o notita pe banca ( poate sa fie de la alta materie si s-o fii uitat pe banca ( asa o prins-o pe o colega de a mea) ). Iti pune 3, e enervanta rau. Si i-am spus ca eu pe mine in viitor nu imi trebuie chimie, da mai stii ce-i trece lu asta prin cap. Da lasa iti spun maine daca am trecut sau nu.

| sierra1 a răspuns (pentru Mosotti):

Cum adică la cine?
la zeul lucrărilor-de-control-la-chimie.
Nu era clar asta?

| sierra1 a răspuns (pentru NinjaLegendMan):

Păi suntem mai mulți, o tai și ne dai tuturor câte o bucățică din fundița promisă

| Mosotti a răspuns (pentru sierra1):

Aaaa, am intelees.

Am inteles, abia astept sa vi sa ne zici ce ai facut la lucrare azi.

Am luat 2?, toti care o dat testul o luat 1. Numa o persoana o luat peste 5?

| NinjaLegendMan explică (pentru NinjaLegendMan):

Hahahahahahaha nu mai pot de ras.

Deci ai lua 2, tare, si? Trebe sa iei nota mai buna data viitoare sa-ti iasa media 5.

Stiu