| nustiu2223 a întrebat:

Ajutor vă rog! Am dat evaluarea națională săptămâna trecută și din greșeală am dat cu stiloul peste un cuvânt dintr-o cerința astfel încât l-am tăiat cu o linie orizontală (mi se pare), se va lua ca semn? Mi-am calculat nota și imi iese peste 9, iar acum sunt foarte speriată, fiindcă trebuie sa ajung la un liceu bun. Problema este că a fost la exercițiul cu omonime și am tăiat fix peste un "omonim" care nu era corect, îmi este teama că vor crede că am tăiat cuvantul fiindcă era greșit, deși la celelalte nu am făcut așa. Credeți că mi se va anula având în vedere că voi lua o nota mare? Oarecum se poate observa că linia nu a fost trasă intenționat, mai ales că spațiul dintre rânduri era mic și linia se observă destul de înghesuită. Va rog, tremur toată de teama! Nu vreau sa îmi distrugă viitorul decât pentru o linie...

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Daca stai si te stresezi pana la aflarea rezultatelor, linia aceea nu va disparea ca prin magie.In locul tau as ramane calma si pozitiva, mai ales ca ti-ai calculat nota si iese peste 9.Incepe sa te ingrijorezi in momentul in care afli ca ti-a a fost anulata lucrarea.Pana atunci doar ai tendinta de a te tortura singura si nu e deloc bine! Ce va fi va fi, indiferent daca te ingrijorezi cateva minute sau zile in sir.Si stai linistita ca linia aceea nu iti va distruge viata.Dar mentalitatea aceasta e posibil sa iti puna piedici.

Succes.

| MiraMiraMira987654321 a răspuns:

Acum e prea tarziu sa mai indrepti ceva. Asteapta rezultatele.

| MiraMiraMira987654321 a răspuns (pentru MiraMiraMira987654321):

"Nu vreau sa îmi distrugă viitorul decât pentru o linie..."
DECAT?
Folosind "decat" in loc de "doar" si cine stie ce alte greseli, tu vrei nota maxima?

| daniela1107 a răspuns:

E doar un exercițiu, calmează-te...Cine ți-a băgat asta în cap că îți distrugi viitorul? Liceul nu e important, eu am intrat la un liceu tehnologic și m-am descurcat excelent la bac, bacul e cel important pentru a intrat într-o facultate buna, liceul nu contează chiar atâta de mult, doar seriozitatea ta. Și în plus te poți transfera.