| Alecz_Alexandru_1992 a întrebat:

Am 100 de pagini de invatat cum le invat? cintind rapid sau rar cum inteleg mai bine o parere va rog

Răspuns Câştigător
| SmokeyEye a răspuns:

100 de pagini de grafice si formule+ demonstratii?
Sau o poveste, o nuvela?
100 de pagini sunt usor de invatat, daca se leaga paginile intre ele, ca si continut.Incearca sa nu te grabesti, doar ca sa termini de citit. Citeste nu rar, normal.(cam in 3-4 ore sa termini de citit, invatat).Ia un marker fosforescent si subliniaza ce ti se pare mai interesant sau daca nu e cartea ta, noteaza intr-un carnetel ideile principale pe care apoi sa le recitesti ( un rezumat).

| Alecz_Alexandru_1992 explică (pentru SmokeyEye):

La biologie nu am formule.

| SmokeyEye a răspuns (pentru Alecz_Alexandru_1992):

Ai fi surprins cate formule sunt la biologie. La genetica sunt formule pentru a calcula probabilitatea ca fatul sa aiba culoarea ochilor mamei, de exemplu( daca e dominant recesiv). Spor la invatat! Eu cateodata nu am chef sa invat si imi fac fituici. In timp ce ma chinui sa scriu mic, imi dau seama ca retin, si nu mai trebuie sa copiez.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invatatul logic este cel mai eficient si cel mai durabil.Citeste atat cat sa intelegi logica a ceea ce ai citit si atunci vei constata ca ai invatat. Daca inveti cum inveti o poezie, vei uita repede.

| FailL a răspuns:

Stand pe net. asa memorezi cel mai bine.

rahat, nu stiu, fiecare invata altfel. eu de exemplu citeste o fraza, doua trei, apoi le recit fara sa ma uit. cand pot recita fragmentul ala fara probleme, trec la urmatorul.

| Bogan9028 a răspuns:

Cumpara-ti memoplus si citesti cum vrei laughing

| floresdemayo a răspuns (pentru Bogan9028):

Tu chiar crezi ca ăla face minuni? Părerea mea e ca ori iei Memoplus ori iei Memominus rolling on the floor se intamplă la fel. Dacă el n-are ambitie si nu se concentreaza la ce invața...e degeaba! Cel mai bun medicament e odihna, restul vine de la sine.