100 de pagini de grafice si formule+ demonstratii?
Sau o poveste, o nuvela?
100 de pagini sunt usor de invatat, daca se leaga paginile intre ele, ca si continut.Incearca sa nu te grabesti, doar ca sa termini de citit. Citeste nu rar, normal.(cam in 3-4 ore sa termini de citit, invatat).Ia un marker fosforescent si subliniaza ce ti se pare mai interesant sau daca nu e cartea ta, noteaza intr-un carnetel ideile principale pe care apoi sa le recitesti ( un rezumat).
Stand pe net. asa memorezi cel mai bine.
rahat, nu stiu, fiecare invata altfel. eu de exemplu citeste o fraza, doua trei, apoi le recit fara sa ma uit. cand pot recita fragmentul ala fara probleme, trec la urmatorul.
Tu chiar crezi ca ăla face minuni? Părerea mea e ca ori iei Memoplus ori iei Memominus se intamplă la fel. Dacă el n-are ambitie si nu se concentreaza la ce invața...e degeaba! Cel mai bun medicament e odihna, restul vine de la sine.
Ai fi surprins cate formule sunt la biologie. La genetica sunt formule pentru a calcula probabilitatea ca fatul sa aiba culoarea ochilor mamei, de exemplu( daca e dominant recesiv). Spor la invatat! Eu cateodata nu am chef sa invat si imi fac fituici. In timp ce ma chinui sa scriu mic, imi dau seama ca retin, si nu mai trebuie sa copiez.