anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 19 ani si am o profesoara de vreo 28 de ani care se uita mereu la mine, (nu ca sunt destept, ca sunt varza la materia ei), mie imi este putin aiurea sa ma uit la ea, pentru ca e foarte frumoasa, de ce oare?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca și vârstă e ok. Nu am ce să comentez, ai putea să te întâlnești cu ea liniștit dacă ești fan femeile mai mature, dar în povestea ta există un mare DAR, aia e profa ta, așa că, dă-ți două palme peste față și revin-o-ți.

Dacă tot zici că ai 19 ani, probabil ești ultimul an la liceu, deci după termini și pleci din școala aia, probabil te vei angaja sau vei merge la o faculta, so, poți după graduare să te vezi cu ea, dacă sentimentul este reciproc.

Ca și profă nu-mi sună nici așa ok, povestea, adică mie una mi-ar fi greu să ies cu cineva care acum câteva luni era elevul meu și eu îi predam materie, mai ales dacă aș și rămâne în același oraș, unde lumea tinde să te cunoască și să vorbească despre asta, tot imoral mi se pare și așa, dar eu spun doar din pmdv, în schimb pe lume o încurajez să facă ce simte ea și vrea, dar evident după ce tu scapi de statutul elev de la școala unde activează ea ca profesoară.

Apoi faceți ce vă poftește inima, dar doar atunci.

| mariustanase96 a răspuns:

Salut Zalenko. Am trecut printr-o dilema asemanatoare, dar in liceu. Nu era cea mai frumoasa profesoara si nici nu ma atrageau in mod special femeile mature, dar simteam o atractie inexplicabila fata de ea. Credeam ca este reciproc dar, din cauza ca nu eram sigur, am ezitat mult timp pana cand am cerut sfatul unei colege care mi-a zis sa o abordez foarte direct si fara frica.
De atat am avut nevoie. Ziua urmatoare, pe hol, trecand pe langa ea, mi-am luat inima in dinti si i-am pus mana pe fund...restul este istorie. Intelegi ce vrei din asta.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Soția președintelui Franței a despărțit pe actuala sotie de soțul ei, i-a fost profesoara și cu 20 de ani mai în vârstă. Pe când și tu președintele României?

| Violleta2022 a răspuns:

Se uita fiindca incearca sa-ti atraga intersul pentru materia pe care o preda, de aceea se uita profesorii la elevi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca se holbeaza insistent e clar, propune-i sa iesiti la o shaorma.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt fană Violeta, dar pentru prima dată, simt nevoia să-i dau un mare like.

-Cum mi-ai dat ignore deși eu nu ți-am făcut nimic, îți zic aici.

-Ai văzut/auzit Violeta? happy

Profesorii, adevărații profesori se uită la elevi doar din cauza aia, spusă de Violeta. Restul ar trebui să-și mai facă psihologicul sau niște teste suplimentare.

| sierra1 a răspuns:

"am o profesoara de vreo 28 de ani care se uita mereu la mine... de ce oare?"

îi fi tu frumos cum nu s-a mai văzut?

| helpforyou a răspuns:

Se uita cu mila la tine pentru ca tu esti "varza" si ea nu are cum sa te ajute. Nu de alta dar la 28 ani inca nu are destula experienta in meseria ei.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Uita te si tu in egala masura pana deschide gura despre subiectul asta, cu uitatul mereu la tine happy

| Antton a răspuns:

Să te pupe babi!

| Fatamuntilor a răspuns:

Ce idei mai ai si tu...
Probabil se uita la tine pentru a-ti atrage atentia la lectia predata

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ehh, toti am avut fantezii cu profesoare.
ele nu au cu noi happy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Ca profesoară pot să confirm asta. laughing)
Deși în cazul meu să zic că elevii fiind micuți nu cred că a fost cazul, dar totuși, chiar și de aș ajunge vreodată și la generală sau liceu, tot cu această indiferență pasională pentru elevii mei îmi voi desfășura activitatea. happy