Nu este adevarat, profesoara trebuie sa-ti incheie media semestriala si cu 2 note, avand in vedere prevederile art.107, alin.(4^1)din Regulamentul-cadru de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, aprobat prin Ordinul MEC nr. 5447/2020, citez:
"ART. 107.
(4^1) În anul şcolar 2021-2022, prin derogare de la prevederile alin. (4), numărul de calificative/note acordate semestrial fiecărui elev, la fiecare disciplină de studiu, va fi de minimum două, indiferent de numărul de ore alocat disciplinei prin planurile-cadru."
Daca esti bolnav poti obtine o scutire medicala pentru motivarea orelor.
Eu când am avut un coleg bolnav și nu putea da un test important l a făcut din online și i-a trimis profesoarei ce a răspuns el, întreabă-ți profesoara dacă poate sa îți trimită testul, tu sa îl printezi și sa îl faci de acasă și sa îl aduci când te simți mai bine sa sa îl trimiți pe whatsapp
Pai stiu si eu ca ma poate incheia cu 2 note, dar profesoara asta e batrana si stricta si nu cred ca va accepta o evaluare online.Este 100% sigur ca e obligata prinlege sa ma incheie?
Plus am scutire medicala toata saptamana asta.Si mai am ora cu doamna doar martia viitoare
Ti-am citat prevederea din Regulamentul-cadru, asa ca sunt foarte sigur.
Adi1987 întreabă: