| Petruţa98 a întrebat:

Am auzit zvonuri cum ca vom merge la ceremonia de inceput de scoala pe 15 si vom incepe orele de luni. E adevarat?

8 răspunsuri:
| Mynni3 a răspuns:

Nu este adevarat pentru ca 15 cade sambata deci scoala va incepe luni pe 17 septembrie sper ca ti-am fost de ajutor! FUNDA

| darrio2007 a răspuns (pentru Mynni3):

Pe 15 este festivitatea de deschidere a anului scolar.Nu se fac cursuri.Cursurile incep oficial pe 17, adica luni.

| darrio2007 a răspuns:

Da.Este adevarat.

| DarkBlood32 a răspuns:

Pe 17.

| MaryahMaraia a răspuns:

Ministerul Educatiei a venit la Neata cu Razvan si Dani si a zis tot ce trebuie sa stim... Toata faza ca ceremonia e sambata difera de la scoala/liceu. Liceul/ scoala ta poate vrea sa se faca ceremonia sambata sau nu. Daca e pe 15, luni intrati in ' paine'. In orice caz, draga, du-te si verifica ca sa fi sigurawinking

| NarcisNrC a răspuns:

Stai Stai Stai... Am auzit la stiri ca data si ora ceremoniei va fi alesa de catre directori deci poate fi pe : Sambata 15, Duminica 16, Luni 17. Funda?

| TarjaTurunenFan a răspuns:

Salut!
Da este foarte adevarat! Scoala va incepe cu o saptamana mai arziu. Bucura-te de vacanta!

| Maty2000 a răspuns:

Depinde de scoala si de judet! Mai multe detalii la:http://www.gandul.info/......r-10008449
Sper ca te-am ajutat! Funda?