| craciun0zipics0sergiu a întrebat:

Am avut azi ora de romana, am intrat la ora, am zis prezent, 20 de minute mai tarziu, m-a intrebat de tema, am tacut din gura sa para ca nu sunt la PC si a inceput sa tipe ca imi da 4. Are voie? Din cate stiu nota pe tema nu are voie sa imi dea, poate sa ma intrebe din tema si daca nu stiu sa ma noteze, dar tema scrisa nu e obligatoriu si faptul ca 20 de minute mai tarziu de la prezenta nu mai eram la pc asta poate sa insemne ca aveam o problema sau ceva. Deci poate?

4 răspunsuri:
| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Da. Poate face asta, cu multa usurinta chiar.

| craciun0zipics0sergiu explică (pentru rosessunflowersandlillies):

On what grounds if I may?

| rosessunflowersandlillies a răspuns (pentru craciun0zipics0sergiu):

Nu sunt sigura, stiu doar ca profesoara noastra de romana a pus cativa de 2 din acelasi motiv. Oricum. Trebuie sa fii prezent la ora, nu intri pe meeting si pleci. (stiu ca nu ai plecat, insa asa a parut si asa ai vrut sa para) Si da, are voie sa iti dea nota pe tema. La urma urmei nu reiese ca ti-a cerut foile cu tema scrisa, ci sa spui ce era in tema. (adica ce ai scris tu la exercitiile) Chiar tu ai zis ca are voie sa te intrebe din tema. Puteai sa nu ai nimic scris si sa bati campii in timpul orei...

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Normal că poate! Profa de mate nici nu ne mai dă teste!
Ia aici un mic pont: dacă nu ai rezolvat un exercițiu la temă fă-l oral! Merge de minune, mai ales la română!