| Raluca_Bianca_2002 a întrebat:

Am avut evaluarea la matematica si la un exercitiu ne cerea aria la cilindru.Eu am scris formula de la arie, dar am Scris A si am desenat un cilindru mic si am scris formula.Eram in criza de timp si nu aveam timp sa scriu in cuvinte aria cilindrului.La simulare cand aveam aria la un triunghi,patrat, patrulater scriam asa si nu a zis nimeni nimic.
Imi poate anula lucrarea? Nu l-am ingrosat, mazgalit.

Răspuns Câştigător
| MariusFD96 a răspuns:

Nu, nu-ti anuleaza lucrarea. Bai copii. De ce va stresati atat? Eu am bac peste 3 zile si nu ma stresez cum va stresati voi pentru evaluarea asta amarata. Nu o sa-ti anuleze lucrarea pentru o banalitate. Nu o sa iti anuleze lucrarea nici daca mazgalesti pe fiecare foaie. Ti-o anuleaza doar in cazul in care ai scris gresit ceva la nume, localitate, sesiune. Intelegi? Nu pentru ca ai pus tu un mic desen cu un cilindru ca sa arati a cui arie o calculezi. Voi credeti ca lucrarile astea sunt corectate de niste imbecili? straight face

1 răspuns:
| Raluca_Bianca_2002 explică (pentru MariusFD96):

Chiar nu mi-a anulat o si doar ce am trecut si eu prin stresul bacului unde la fel ca acum 4 ani m-am temut de o anulare a lucrării. Nu s-a întâmplat laughing) ce pot sa spun, mersii cu întârziere ❤️