Nu stiu ce sa zic. Am avut si eu colegi la simulari care au copiat acum cativa ani, si cred ca s-a vazut si pe camere, dar nu au patit nimic. Nu a venit nimeni sa le ceara socoteala, au primit si simularea corectata fara probleme. Acum depinde foarte mult si de comisie, unii poate se uita pe inregistrari, altii nu...
Sper sa nu, mai bine nici nu copiam că am știut aproape tot numa la conjugarii n-am știut pentru un amarat de sfert de punct mi-am riscat toată lucrarea.In primele 90 de minute n-am copiat și după aia la sfârșit am șușotit cu o colega fix in fata camerei și cred că ne-o și văzut o supraveghetoare și n-o zis nimic
Depinde de cel care corecteaza.
Probabil nu se va uita nimeni dar exista posibilitatea sa verifice.
Cine crezi ca sta sa verifice camerele din toate liceele timp de 2h sau cat a durat examenul? Nu sta nimeni sa piarda vremea cu asa ceva. Se vor uita in cazul in care cineva din sala reclama ceva sau pe cineva si atunci vor sa se convinga vazand imaginile
Nu, o sa se uite pe camera doar daca face cineva reclamatie/plangere de vreun motiv pentru care ar trebui sa se uite pe camera, tip vine un parinte si zice ca copilu nu stiu care a copiat si atunci posibil sa se uite, altfel nu.
Dragoselgwns întreabă:
Anonimul151 întreabă: