| king5151 a întrebat:

Am exact 10 absente si trebuie ca diriginta sa mi motiveze cateva absente, i am mai amintit dar nu a spus nimic, se poate face o exceptie pentru bursa la fix 10 absente? Practic nu e vina mea ca nu mi le-a motivat pana acum

11 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

De curiozitate cât este o bursă?

( este doar o opinie personala: poate cineva ii dă ei ceva ciubuc?)

| Violleta2022 a răspuns:

Nu se poate face exceptii, ca legea este lege pentru toata lumea. Asta se trage in ziua cand ai fost la analize si ai chiulit de la scoala, asa-i?
Bineinteles ca sunt numai din vina ta, odata ce ai chiulit de la ore ca doar nu punem absenta profesorului, ci tie.

| Lioana a răspuns:

Pai ai dus motivare?

| Yuoia a răspuns:

"trebuie ca diriginta sa mi motiveze cateva absente"
Trebuie? De ce trebuie? Poate vrei tu. Dar nu e obligata daca tu nu ai motivare serioasa.
Nu exista exceptii. Nu mai chiuli.

| Cybele a răspuns:

Dirigintele poate motiva absențe doar dacă aduci scutire medicală sau învoire scrisă de la părinte (doar pentru 20 de ore se face învoirea scrisă).
La 10 absente nemotivate ti se scade un punct la purtare si nu vei mai primi bursa. Asta e legea si nu se fac exeptii.
Daca ai adus scutire sau învoire scrisă și tot nu le-a motivat atunci mai adui aminte. Un diriginte are multe treburi pe cap.

| king5151 explică (pentru Yuoia):

Cum adica nu trebuie daca eu am vorbit cu un profesor sa mi motiveze cateva absente si a spus ca nu poate pentru ca doar dirigintele poate motiva acum absente, mi-a zis sa vorbesc cu drg

| 99290 a răspuns:

Poate ți le motivează până la sfârșitul semestrului.
Poate bursa nu se mai oferă dacă treci de 10 absențe. Adică daca ai 11 spre exemplu. Dar nu știu sigur.

Dacă de la 10 absențe nu se mai ofera bursă, atunci și un absent dacă iți motiveaza e bine. Incearcă să-i tot spui, e interesul tău până la urmă. Dacă nu vrea sau se face că nu aude, faci altceva. să vorbească unul dintre părinții tăi cu ea. Nu cred că e atat de greu sa incercuiasca acolo un absent.

| T0T a răspuns (pentru king5151):

Cum să îți motiveze un simplu profesor absențe din trecut? Părinții trebuie să facă o cerere și scapi. Altfel, pe vorbe din astea, nu există justificare legală.

| wpAbby a răspuns:

Vorbeste cu mama ta sa iti faca o cerere de motivare a absentelor din perioada x pentru ca ai lipsit din motive personale + semnatura ei si de preferat sa o sune pe diriginta

| Yuoia a răspuns (pentru king5151):

Aia e, ca tu vrei "pe vorbe", la milogeala ta. Nu ai un motiv real.

| king5151 explică (pentru Yuoia):

Ce ai varule te ai lovit la cap?