Hai sa fim seriosi, daca ai ajuns la faza pe municipiu nu inseamna ca ai fost olimpica.
Ca nu explica bine profesoara e doar o parte a problemei. Alta ar fi ca nici nu lucrezi suficient. Exista culegeri cu exercitii rezolvate, exista exemple in manual. Ori spui ca nici pe alea nu le intelegi? Atunci chiar esti varza. Insa e putin probabil sa fii incapabila, eu sunt de parere ca esti doar delasatoare, probabil si atitudinea profesorului te descurajeaza.
Cum sa-i spui mamei tale? Pai fa-o direct, cerandu-ti scuze. Si sa dai impresia ca iti pare rau si ca vrei sa repari.
Laura, gandeste-te ca pana acum orice copil a facut cate o boacana de asta! dar parintii nu iau omorat.Asa cum au zis au luat si 1 si lalala... dar tu invata pentru tine! si incearca sa inveti mai mult din carte pentru ca si profa de acolo iti dicteaza, nu? poate mai intelegi cate ceva! oricum trebuie sa ii zici mamei tale pentru ca altfel va afla de la profesoara si va fi si mai rau...succes
Sa va zic adevarat pe mine ma cearta maicamea intr-una pentru ca prietenul meu cel mai bun a luat 10 si eu 6 in teza . Totusi ea nu intelge zice ca trebuie sa stiu ori geometrie ori algebra da nu poti obliga pe un copil sa faca ceva ce el nu poate in rest ma pricep la ori ce materie da nu se merita sa ma chinui daca nu imi place stiu ca am examen da atunci o sa ma silesc pana atunci 1/2 o sa incerc sa vad.Eu zic ca trebuie sa ai curaj pana la urma pana nu afla de alt undeva nu patesti nimica dar gandeste-te cum era sa fii tu mama si ca fiica ta sa nu iti zica nota in teza
Mdaa...nici eu nu-s perfect cu matea))))) da ma rog eu era sa raman c0rigent am luat 5 in teza sh atunci ramaneam c0rigent pentru ca aveam note 4 si 5 dupa aia am mai luat la algebra un 6 aveam 4 5 6 acum am mai luat la ge0metrie un 7 si am trecut. Da spune'i mamei tale e cel mai bine' si faza cu medidat0r. nu cred ca trebuie'e sa mergi asa de departe eu am invatat singur e mai bine' asa te obisnuiesti. Baftaa:*:*.
Voi nu intelegi cum e sa ai un profesor de matematica care sa nu intelegi nimic eu joi dau teza si nu stiu nimic, faza e ca daca nu copiam depe telefonul unui prieten loam 2, dar am rupt si mea mers un 7 incearca sa inveti acasa singura varianta ia materia de la capat repede ceti se pare mai important si incearca sa faci teze si teste sa intelegi cei important intra pe edu
Gandeste-te putin.Sigur ai vazut adulti sau liceeni razand pe seama unei note proaste luate in gimnaziu. Poate i-au afectat pe moment, dar s-a dus.Incearca sa-i spui mamei tale ca ai incercat sa faci tot ce ai putut.Ca ai muncit din greu pentru aceasta teza, dar n-a fost sa fie.Nu te lasa descurajata de dezamagirea ei si inceraca sa crezi ca aceasta nenorocire s-a intamplat acum 10 ani.Asta ca sa nu-ti faci rau tie si sa nu cazi intr-o depresie.Si tine minteaca esti puternic, forta ti se da.
Si eu am luat 3 in teza la matematica da' mie imi iese media ... tie? pentru ca am un 10 un 7 un 5 un 6 si la teza 3
Curiosul999 întreabă: