| Sara2 a întrebat:

Am luat bacu cu tot cu camere si subiectele alea la mate, voi ati luat? happy

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SMarius a răspuns:

L-am luat...si cu nota mare! cine stie stie!happy

| Sara2 explică (pentru SorryForPartyRocking):

Eh...eu sunt emotiva si m-am lasat cam intimidata de camere, am avut emotii dar a fost bine pana la urma happy

| dianna92 a răspuns:

Nu inteleg replica asta "m-au stresat camerele", "nu m-am putut concentra din cauza camerelor". Adica sunt scuze de 2 lei, pentru copii de clasa a 4a. Chiar stai si te uiti la camera aia sau iti vezi de lucrare? Daca ai invatat, nici nu ai timp sa ridici privirea din foaie ca sa vezi camera, pentru ca ai de scris si nu stai sa pierzi timpul sa te uiti la camera. Eu am intrat in clasa, am vazut camera, i-am facut din mana si m-am asezat in banca. Am scris si am si uitat ca exista camere in clasa. Am luat bacul cu 9.56, cu camere cu tot.

| Sara2 explică (pentru dianna92):

Nu sunt scuze de 2 lei, eu si la ore la fel faceam, profesorii mei se obisbnuise deja cu mine sa nu se uite la mine cand ma ascultau, puteau sa ma scoata in fata clasei nu era problema dar sa nu se uite la mine
si cu camerele la fel parca ma urmarea cineva, oricum am luat a fost ok, insa cred ca daca nu erau camere luam mai mult de 8.02

| dianna92 a răspuns (pentru Sara2):

Ma rog, nu ma refeream la cei care chiar au o problema si sunt foarte emotivi. Ma refeream la cei care chiar se bazeaza pe scuza asta. Atata timp cat ai invatat si camera e intr-un colt, sus pe perete, nu are ce sa iti faca. Daca nu ai nimic de ascuns, camera aia poate sa se miste in stanga si in dreapta, sa danseze pe perete si nu ar trebui sa bagi de seama.