| ionuxes a întrebat:

Am luat media 5, 30 la evaluare, oare intru la liceu?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Media de admitere la liceu nu este doar media de la evaluarea nationala.
Media de admitere se compune din media cl.V-VIII (in proportie de 25%) si media de la evaluare (in proportie de 75%). Poti intra la liceu si cu o medie de admitere de 5 sau 5 si ceva, bioneinteles ca la licee mai slabe si la profile mai putin cautate.

| ionuxes explică (pentru Ioandelasal):

Eu media de 5, 30 nu ii compus si din clasele 5-8, asta e media de la mate si romana, asa compusa si din celelalte clas ami-ar iesi 6, 10

| Ioandelasal a răspuns (pentru ionuxes):

Am inteles asta din intrebare, tocmai de aceea ti-am raspuns asa.
Pe fisa de optiuni vei trece mai multe, inclusiv liceul la care vrei cel mai mult, incepand cu licee si profiluri la care s-a intrat anul trecut cu medii mai mari de 6, 10 (pana pe la 7) si poate ai noroc, sa fie anul acesta medii de intrare mai mici.

| ionuxes explică (pentru Ioandelasal):

Soramea mi-a zis ca s-a intrat si cu 5, eu sunt la LICEUL TEORETIC,, GENERAL DRAGALINA din Oravita, jud Caras- Severin, eu as vrea sa raman la liceul la filoligiedar poate intru cu media asta la mate-info, crezi ca intru la profilele astea?

| Ioandelasal a răspuns (pentru ionuxes):

N-am de unde sti cu ce medii o sa se intre anul acesta dar, de obicei, sunt cam aceleasi medii ca si anul trecut.

8 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Da, cel mai probabil, vei fi repartizat la liceu happy
Depinde şi la care...
Îţi recomand să treci pe Fişa cu opţiuni cât mai multe licee/specializări/coduri!

Toate cele bune!

| ionuxes explică:

Am zut ca ultima medie cu care se intra la mate info e 5, 62 cred ca e calculata si cu media din clasele 5-8 si la filo sau esen peste 7, 10

| CalinIghen a răspuns:

Mă, nu e notă mare dar e...MESERIE.