Media de admitere la liceu nu este doar media de la evaluarea nationala.
Media de admitere se compune din media cl.V-VIII (in proportie de 25%) si media de la evaluare (in proportie de 75%). Poti intra la liceu si cu o medie de admitere de 5 sau 5 si ceva, bioneinteles ca la licee mai slabe si la profile mai putin cautate.
Bună!
Da, cel mai probabil, vei fi repartizat la liceu
Depinde şi la care...
Îţi recomand să treci pe Fişa cu opţiuni cât mai multe licee/specializări/coduri!
Toate cele bune!
Eu media de 5, 30 nu ii compus si din clasele 5-8, asta e media de la mate si romana, asa compusa si din celelalte clas ami-ar iesi 6, 10
Am inteles asta din intrebare, tocmai de aceea ti-am raspuns asa.
Pe fisa de optiuni vei trece mai multe, inclusiv liceul la care vrei cel mai mult, incepand cu licee si profiluri la care s-a intrat anul trecut cu medii mai mari de 6, 10 (pana pe la 7) si poate ai noroc, sa fie anul acesta medii de intrare mai mici.
Soramea mi-a zis ca s-a intrat si cu 5, eu sunt la LICEUL TEORETIC,, GENERAL DRAGALINA din Oravita, jud Caras- Severin, eu as vrea sa raman la liceul la filoligiedar poate intru cu media asta la mate-info, crezi ca intru la profilele astea?
N-am de unde sti cu ce medii o sa se intre anul acesta dar, de obicei, sunt cam aceleasi medii ca si anul trecut.
Am zut ca ultima medie cu care se intra la mate info e 5, 62 cred ca e calculata si cu media din clasele 5-8 si la filo sau esen peste 7, 10
Sjhxjcks întreabă: