anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am luat un 4 la muzica si nu stiu ce scuza sale zic parintilor mei.

Care ar fi mai buna:

-Am intrat dupa profesor si inainte se batusera niste colegi si mi-a dat 4 care era suparata

-Ne-a dat la toata clasa 4 pentru. ca niste copii au stins luminile in timp ce corecta testele si ne-a dat direct 4 ca se suparase in afara de cei a caror lucrari le-a pus deja (desi nu cred ca merge ca poate vine sa vorbeasca cu profa si...)

Daca stiti voi altele mai bune puteti sa spuneti parerea vostra...Caci nu vreau sa le spun....sau cel putin pe moment caci de spus tot vor afla.Deci:

Care scuza e mai buna? sau stiti voi alta si mai >buna?:

Le-as spune adevarul,dar o sa faca mare scandal ca e la muzica materie usoara bla,bla, bla

Răspuns Câştigător
| KateMiddleton a răspuns:

Poate sa le spui ca n-ai invatat cintecu? Oricum iti vei repara usor nota.

24 răspunsuri:
| MiHaiTzAAA1997 a răspuns:

Muzica e usoara zic eu, le spui ca iti poti repara nota. Ce replici spui tu complica mai mult situatia.

| RickGrimes a răspuns:

Asta nu stie muzica laughing Pleaca ma ca N-avem paine laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Daniellllla a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa le spui adevarul Parintii te vor intelege Spunele ca il vei corecta.Nu e bine sa spui minciuni mai ales parintilor

| Doinita_Rosca_1997 a răspuns:

Spune-le devarul, o sa te ierte toti fac greseli

| KodrutZ a răspuns:

Adevarul?

| CartofiorDulce a răspuns:

A doua scuza e mai buna happy

| anedreaeaaa a răspuns (pentru RickGrimes):

Iesi acas'laughing
Stiu muzica, dar nu mi-am facut temalaughing

| TheoryOfHarmony a răspuns:

Poti incerca sa rogi profesoara sa te asculte ca sa iti modifice nota. Ii explici dragut ca orice ai facut,iti ceri scuze, iti pare rau si nu se repeta, o sa inveti si sa te asculte, cat sa modifice nota, deoarece este foarte stupid sa ai o asemenea nota la muzica si iti afecteaza media finala. Daca profesoara nu este de acord poti sa o rogi macar sa te asculte pentru o a2-a nota,care sa fie mai mare, apoi discuti cu parintii tai, le spui ca ai gresit si ai luat o nota mica, dar ai incercat sa repari situatia si ai scos o nota mai mare. Sa minti nu este o solutie, pentru ca intr-un final se afla adevarul si ai numai de suferit. Mai bine este sa recunosti ce s-a intamplat si sa ai grija pe viitor. Succes!

| anedreaeaaa a răspuns (pentru RickGrimes):

Da ma, dar la muzica? nu stiu cum vor face daca le zic...Adica tocmai la muzica.Si mie si frica sa nu ma bata tata

| anedreaeaaa a răspuns (pentru TheoryOfHarmony):

Chiar daca as vrea nu mi-ar sterge nota

| TheoryOfHarmony a răspuns (pentru anedreaeaaa):

Trebuie totusi sa incerci. Nu ai nimic de pierdut. Tinand cont ca nu ti-ai facut tema are tot dreptul sa te sanctioneze, deci ramane cealalta varianta: roaga sa te asculte pentru o a2-a nota si ar fi un plus sa faci si tema, de data aceasta. Oricum, sa iti minti parintii nu este o solutie, nota tot o sa se afle. Asa ca te sfatuiesc sa discuti cu parintii tai si eventual spune ca te-a luat pe nepregatite cu ceva anume si o sa faci tot posibilul sa rezolvi problema.

| lascudaniel a răspuns:

Le spui ca ai avut la alte mateii mai importante de invatat, si o sa repari nota ca e o materie "usoara"

| diana996 a răspuns:

Asa rai sunt parintii tai?puppy dog eyes

| 78657 a răspuns:

O colega a luat 2 la desen si i-am explicat asa:
1.ii spui o nota mare.
2.o spuipe cea mica
#. spui alta mare
apoi le explici ca nu a fost vina ta si le promiti ca vei lua numai note mari

| anedreaeaaa a răspuns (pentru diana996):

Da,imi e foarte frica de eicrying

| CristinaCtC a răspuns:

Zici si tu ca nu puteai sa canti, iti era rusine pentru ca niste colegi rad de tine cand canti. Sau ca e doar un 4 si ca il repari tu cu 10 ..sau ca te-a pus sa canti si numai stiai linia melodica a cantecului.

| Marcela9Xd a răspuns:

Prima!

| anedreaeaaa a răspuns (pentru Marcela9Xd):

Ce visezi?laughing

| Planta55 a răspuns:

Zici ca te-a deranjat un coleg cand te-a ascultat si v-a dat la ambi 4

| OnuOnulică a răspuns:

Bună
Cel mai bine le spui adevărul...dar mai există si varianta 2) Adică le promiti că o să ei o notă mare!

O seară faină

| AnaRadu a răspuns:

Buna. Faza cu stinsul lumini este chiar banala happy Adica nu o sa te creada nimeni si ai marea sansa sa sune la scoala si sa intrebe laughing. Le spui sa ai uitat sa inveti cantecu` sau sa copiezi o lectie din carte pe caiet si ca in ziua aia era foarte suparata.

| diana996 a răspuns (pentru anedreaeaaa):

Hmm.te ai descurcat pana la urma?

| anedreaeaaa a răspuns (pentru diana996):

Inca nu le-am zis...nu am curaj