Nu esti ciudat, esti diferit. Acest lucru poate fi bine sau rau de la caz la caz. Nu conteaza cum te crede, ti-ai exprimat punctul de vedere. Nimeni cu are dreptul sa te faca ciudat fara motive intemeiate. Nu conteaza parerea altora fata de tine, trebuie sa fi optimist!
Problema este ca esti sincer intr-o lume de ipocriti si asta nu-i bine, normal ca ai dreptate dar cum sa accepte ipocriti ceea ce ai scris acolo? in realitate fiecare e pentru el, si eu am avut asa o discutie cu o profesoara in care i-am explicat ca definitia cuvantului prieten este sf dar degeaba ca omul e ipocrit nu accepta realitatea si fiecare ne credem perfecti suferim de complexul inferioritati majoritatea dintre noi
Nu chiar, nu am vazut pe nimeni care sa gandeasca ca mine sau care sa se comporte ca mine, toti sunt gen: Facebook, internet, sex, iarba si toate prostiile de genul, eu nu sunt asa. Imi place sa citesc, ma informez despre multe chestii si fac chestii diferite fata de altii Scuza-ma ca te contrazic dar nu sunt ca 'adolescentii 2016'
Faptul ca gândești în termeni absoluți de "nimeni" "toți" etc, asta denota ceva. Nu e posibil ca din toată lumea, nimeni sa nu te asculte, nimeni sa nu te ajute, etc
Nu stiu daca te va crede ciudat, acum depinde si de gandirea profului. Din punctul meu de vedere poate nu trebuia sa gandesti negativ. Totusi este psihologie, trebuie sa gasesti o cheie pentru ca lucrurile sa iasa bine, nu sa spui neaparat chestiile negative.
anaadiaconu întreabă: