anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un raspuns de la cineva care stie!
Azi am dat test la psihologie si am avut un exercitiu in care sa explic daca ma aseman cu persoana respectiva, persoana fiind rea si egoista, si trebuia sa explic de ce, si eu am zis ca da, ma aseman cu persoana respectiva, si la alt punct trebuia sa explic o experienta personala si un motiv, am explicat experienta personala si la motiv am scris ca "nimeni nu este bun, toti avem putina rautate in noi, unii mai multa fata de altii, ce rost are sa-i ajuti pe toti daca pe tine nimeni nu te ajuta, ce rost are sa-i asculti daca tu nu esti ascultat? Ce rost are sa-ti pese de ei daca lor nu le pasa de tine? Nimeni nu se naste rau, rau devii din cauza celor care ti-au facut rau!" Credeti ca ma crede ciudat? Eu mi-am spus doar parerea, voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Laura78 a răspuns:

Nu esti ciudat, esti diferit. Acest lucru poate fi bine sau rau de la caz la caz. Nu conteaza cum te crede, ti-ai exprimat punctul de vedere. Nimeni cu are dreptul sa te faca ciudat fara motive intemeiate. Nu conteaza parerea altora fata de tine, trebuie sa fi optimist!

10 răspunsuri:
| izaidk a răspuns:

Nu stiu daca te va crede ciudat, acum depinde si de gandirea profului. Din punctul meu de vedere poate nu trebuia sa gandesti negativ. Totusi este psihologie, trebuie sa gasesti o cheie pentru ca lucrurile sa iasa bine, nu sa spui neaparat chestiile negative.

| reihiuke a răspuns:

Faptul ca gândești în termeni absoluți de "nimeni" "toți" etc, asta denota ceva. Nu e posibil ca din toată lumea, nimeni sa nu te asculte, nimeni sa nu te ajute, etc

| Clorox a răspuns (pentru reihiuke):

Dau un exemplu: Din 20 de persoane doar una te ajuta, intr-un fel, nimeni insemnand persoanele dragi, iti dai seama ca din 7 miliarde de oameni trebuie sa te ascule cineva, doar ca nu conteaza daca nu te asculta persoana de care ai nevoie! Sper sa intelegi happy

| RAY a răspuns:

Problema este ca esti sincer intr-o lume de ipocriti si asta nu-i bine, normal ca ai dreptate dar cum sa accepte ipocriti ceea ce ai scris acolo? in realitate fiecare e pentru el, si eu am avut asa o discutie cu o profesoara in care i-am explicat ca definitia cuvantului prieten este sf dar degeaba ca omul e ipocrit nu accepta realitatea si fiecare ne credem perfecti suferim de complexul inferioritati majoritatea dintre noi

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu esti ciudat, esti doar genul de asolescent tipic.

| Clorox a răspuns (pentru Laura78):

Aww, mersi happy

| Clorox a răspuns (pentru RAY):

Ai dreptate happy

| Clorox a răspuns (pentru OoBunnyoO):

Nu chiar, nu am vazut pe nimeni care sa gandeasca ca mine sau care sa se comporte ca mine, toti sunt gen: Facebook, internet, sex, iarba si toate prostiile de genul, eu nu sunt asa. Imi place sa citesc, ma informez despre multe chestii si fac chestii diferite fata de altii happy Scuza-ma ca te contrazic dar nu sunt ca 'adolescentii 2016'

| OoBunnyoO a răspuns (pentru Clorox):

Trebuie doar sa stai putin mai mult pe TPU si vei vedea despre ce vorbesc.

| Clorox a răspuns (pentru OoBunnyoO):

laughing