Bună.
Sunt pentru elevii care nu au un venit minim din partea părinților.
Pa, pa.
Calitate gen "caiet comunist".
Hai ca m-ai bagat si mai tare in ceata, deoarece tu nu ai cum sa stii cum erau caietele pe vremea comunismului, din experienta ta personala.
E drept, pe atunci se gaseau caiete cu hartie de calitate proasta, dar si de calitate mai buna. Depinde cum ti-era norocul, cand prindeai marfa de calitate, mai "pe sub mana", prin relatii cu librarii sau cu cei de la magazinele de papetarie.
La calitatea hartiei te-ai referit sau la inscriptia de pe ele? Esti totusi prea tanar sa faci politica.
La calitatea hartiei, hartia arata...maro cu alb. Tipografia e "Romprima", din Galati.
P.S:La tara, am vazut caiete care erau din anii 90, scurt dupa caderea comunismului. Stiu cum e calitatea lor.
Politica? Consider ca mai bine nici nu le dadeau. Sau le dadeau mai bune.Acel kit cu rechizite scolare e cu rechizite de o calitate proasta. De la trusa de geometrie la caiete.
P.S:S-a facut buluc la caiete in clasa mea.
Te inteleg. Acestea sunt posibilitatile.
P.S. Oare cine s-a bulucit "mai mult" pe acele caiete in... scoala ta? (intrebare cu subinteles)
Lacomii,normal! In scoala nu stiu cine s-a bulucit. Dar in clasa toti din elevi s-au strans la caiete de parca ar da averi! In afara de mine si de cativa colegi.
Da pai acelea sunt rechizitele scolare primite de la stat si sunt destinate elevilor care nu au destui bani pentru a cumpara. DAca tu ai primit un pachet cu rechizite fara sa bagi un dosar sau alte chestii, inseamna ca scoala ta a primit prea multe pachete, indeajuns de multe pentru a va da si voua celor care nu ati depus dosar. Sper ca te.am ajutat.
Nu am primit un pachet intreg, doar 2 caiete studentesti (dictando si matematica) si 2 caiete 48 file (dictando si matematica). Au mai ramas vreo 11 pachete. Din acelea a impartit clasei noastre (36 elevi)