| RoGamerUp112 a întrebat:

Am o intrebare, de ce toata lumea ureste facultatea politehnica?, cica te spala pe creier

Răspuns Câştigător
| alex495 a răspuns:

Este o universitate cu profesori foarte severi de aia. Toti se gandesc ca la facultate umbla cainii cu covrigii in coada. Da la upg in Ploiesti si la restul universitatilor private. Examenul il iei cu plicul. La poli trebuie sa inveti calumea. Nu oricine poate. Deaia au si examen de admitere nu ca restul universitatilor de merge cu dosar

4 răspunsuri:
| En3Rgi a răspuns:

Ce facultate nu te spala pe creier? De fapt. orice legat de scoala te spala pe creier..ca invatam toti chestii inutile care nu ne trebuie in viata laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Nu toata lumea uraste, ai dat tu peste anumiti oameni carora nu le plac inginerii, asta-i tot.
Nu te spala pe creier nimeni, la politehnica se cere multa matematica, fizica, mecanica si cei care nu sunt prea buni la materiile mentionate mai sus, spun asta din nesiguranta.

| Violleta2022 a răspuns (pentru En3Rgi):

Dar nu te obliga nimeni sa faci o facultate!
Daca nu mergi la facultate, scapi de stresul de a invata chestii inutile (dupa teoria ta).

| minrest a răspuns:

La facultatile din cadrul Universitatii Politehnice, ca si la orice facultate serioasa, studentul deprinde gandirea sistematica, gandirea stiintifica, invata stiinte fundamentale ( in cazul Politehnicii, in principal matematica si fizica) impreuna cu metodele lor, si isi insuseste o epistemologie buna. Iar toate astea sunt exact contrariul spalarii pe creier, si te asigura impotriva spalarii pe creier. Cei ce calomniaza Politehnica nu se ridica la inaltimea cerintelor acestei scoli. Eu nu am invatat la Politehnica, am alta formatie intelectuala, dar stiu ca este o scoala foarte buna.

Întrebări similare