Poi dupa parerea mea valoarea traditiilor pentru tineri si adolestenti este aceeasi deoarece tinerii sunt adolestentii preactik.
Eu am 16 ani si respect ideea de traditie dar recunosc ca personal nu le ''aplic''.
In realitate, foarte putini dar sunt si tineri care respecta traditiile, in special cei din etnia rroma. Depinde si de educatia pe care o primesti acasa, de respectu tau fata de tine si fata de familie (depinde la ce traditii te referi).
Din observatiile personale rezulta ca 80%dintre tineri respecta anumite traditii, mai ales cele legate de sarbatori si evenimente din familie.Fii mai concret in intrebare.La care traditii te refer?
Cu parere de rau cred ca foarte si foarte putini. Acum in mintea tinerilor sunt doar distractii si fel de fel de porcarii.
Hyocko,
Degetul meu imi spune ca si tu faci parte dintre tinerii si adolescentii aia. Sunt curios. Mai respecti traditiile? Ce valoare au ele pentru tine?
Eu desi fac parte din categoria "tinerii din ziua de azi" nu am renuntat la traditii. Mai ales de sarbatori.Valoarea nu cred ca este una prea mare, pana si cei de varsta a doua au renuntat la Maria Ciobanu si se zbenguie pe minimale, house, sau muzica de club.
Intrebarea poate sta in picioare, dar plasarea ei in categoria "intr. de logica" este cel putin discutabila...
Alice_6278 întreabă: