Cu siguranta iti va lua in considerare ce ai scris poate, iti va scadea ceva pentru incadrarea in limita de spatiu.
Si eu am scris la fel, doua pagini fara fix 3 randuri. Dar am scris mici si adunat, daca ma lalaiam cu scrisul, ajungeam la vreo 3 pagini. Si mie imi este frica ca nu imi va lua in considerare, dar sper ca va fi bine. Eu am scris Floare-albastra.
Nu stiu, eu sper sa se ia in considerare ca fiind 2 pagini. Eu pe toti pe care ii intreb, toti spun ca nu o sa stea sa numere randurile. Iar daca cumva le-ar numara, faptul ca ai tratat subiectul cum trebuie, s-ar putea sa ii faca putin mai indulgenti si sa nu iti scada. Mai ales daca toata teza e corecta, ma refer aici si la celelalte 2 subiecte, nu cred ca sunt absurzi incat sa iti frece nota din cauza a 3 randuri si nu din cauza continutului.
Nu cred ca o sa-ti scada deoarece n-ai mai scris 2 randuri...eu zic sa nu-ti faci griji, si mai ales daca ai tratat subiectul cu seriozitate
Asa ma gandesc si eu. Practic am scris jumate de pagina, apoi am scris toata pagina urmatoare iar restul l-am scris pe o noua foaie de teza si aia avea coltul din dreapta indoit si astfel un rand de acolo de fapt e jumate de rand. Am scris o jumate din aceasta pagina dar nu stiu daca ei o considera ca fiind jumate de pagina intreaga sau ca ar fi trebuit sa mai scriu cateva randuri in plus ca sa ating limita de 2.
Curiosul999 întreabă: