Nu cred ca o sa-ti scada deoarece n-ai mai scris 2 randuri...eu zic sa nu-ti faci griji, si mai ales daca ai tratat subiectul cu seriozitate
Asa ma gandesc si eu. Practic am scris jumate de pagina, apoi am scris toata pagina urmatoare iar restul l-am scris pe o noua foaie de teza si aia avea coltul din dreapta indoit si astfel un rand de acolo de fapt e jumate de rand. Am scris o jumate din aceasta pagina dar nu stiu daca ei o considera ca fiind jumate de pagina intreaga sau ca ar fi trebuit sa mai scriu cateva randuri in plus ca sa ating limita de 2.
Cu siguranta iti va lua in considerare ce ai scris poate, iti va scadea ceva pentru incadrarea in limita de spatiu.
Si eu am scris la fel, doua pagini fara fix 3 randuri. Dar am scris mici si adunat, daca ma lalaiam cu scrisul, ajungeam la vreo 3 pagini. Si mie imi este frica ca nu imi va lua in considerare, dar sper ca va fi bine. Eu am scris Floare-albastra.
Nu stiu, eu sper sa se ia in considerare ca fiind 2 pagini. Eu pe toti pe care ii intreb, toti spun ca nu o sa stea sa numere randurile. Iar daca cumva le-ar numara, faptul ca ai tratat subiectul cum trebuie, s-ar putea sa ii faca putin mai indulgenti si sa nu iti scada. Mai ales daca toata teza e corecta, ma refer aici si la celelalte 2 subiecte, nu cred ca sunt absurzi incat sa iti frece nota din cauza a 3 randuri si nu din cauza continutului.
Curiosul999 întreabă: