Nu au cum sa faca asta pentru ca iti dai seama ca ar insemna sa fie o clasa mai slaba si una mai "desteapta". Si nici in ordine alfabetica nu au cum. Se pun pur si simplu in ordine aleatorie. Dar se tin cont de unele aspecte. Adica daca vad ca 2 elevi vin de la acceasi scoala si scoala aia e mai departe de liceu, in alta localitate, atunci acei elevi vor fi pusi in acceasi clasa ca sa le fie mai usor. Asa am patit si eu, erau 4 clase cu acelasi profil si m-au pus in aceeasi clasa cu unul de la fosta scoala dar nici nu il cunosteam ca nu fusesem in aceeasi clasa in 5-8 si nu prea mi-a convenit pentru ca era o fire mai zapacita
Lmao se organizează după medie dintotdeauna ce rost ar mai avea examenul de admitere atunci
Alo? Cred ca s-a referit la repartizarea pe clase nu la repartizarea dupa examen
ALO?!? E tot aceeași chestie...din 52 de elevi admiși ordonați supa medie, primii 26 sunt într-o clasa și următorii 26 în cealaltă clasa
Din lista de 60 de elevi, in ordine descrescatoare a mediilor (de la ce mai mare la cea mai mica), se pun intr-o clasa toti care sunt la numar impar si in alta clasa toti cu numere pare.
Adica in prima calsa: numerele 1, 3, 5, 7, 9, 11 samd
In a doua clasa toti cu numere pare de pe lista generala: numerele 2, 4, 6., 8, 10 samd.
Nu se fac favoruri personale ca atunci fiecare ar veni cu prietenul, colegul si ar cere asa ceva.
Mi s-a intamplat personal, eu am picat intr-o clasa si prietena mea cea mai buna in clasa paralela.
Ah deci am intrat la liceu in mod greșit... păcat de generațiile de dinainte și dupa care au pățit la fel
Tu ori esti...ori te prefaci. Deci cand esti repartizat la luceu la o clasa de filologie si in liceul ala sunt 4 clase de filologie nu o sa-i puna pe cei mai destepti intr-o clasa si pe cei mai slabi intr-o clasa pentru ca ar fi absurd deci NU o sa se tina cont de medii ci o sa-i puna in mod aleatoriu sau in alt mod dar NU dupa medii
E clar ca ai iq pe minus. Ne mai vedem când intri la liceu și vezi cum sta treaba.
Daca 10 oameni iti spun ca esti... atunci taci din gura, vrei sa-ti desenam ca sa intelegi?
Ah deci ești atât de mare ca faci cât 10 am înțeles, greșeala mea ma retrag