Nu trebuia sa mai faci contestatie. Oricum profesorii la corectare gasesc si cea mai mica greseala si tot iti vor scadea catusi de putin.
E inutila contestatia ta.
Contestatiile se aproba daca noua nota este cu 50 de sutimi peste cea veche( si daca teza ar fi de 10, sint doar 30 de sutimi deci nu s-ar aproba). Daca noua nota este mai mica, atunci ti s-ar scadea nota initiala daca la recorectare ai avea sub 9, 20 ( greu de crezut).
Deci nu risti nimic, dar nici nu ai ce cistiga.
Ai nota foarte mare, bucura-te de ea si treci la alegerea liceului de acum!
Da se poate scade din nota mai ales la o nota asa de mare bafta insa riscuri sant dupa parerea mea nu a fost cea mai buna idee de a contesta insa acum speri la cele bune si sa te astepti la cele mai rele. Bafta
Mi se pare ca profesoara nu cunostea regulamentul, nu se schimba nota daca diferenta este sub 0, 50 puncte.
Ba cunoste... s-a modificat regulamentul! acum poti depune
La litaratura se scade in general, si mie mi-a scazul mult, dar de obicei se mai scade la semnificatia frazei, stii ca am avut-o pe cea cu mama lui Radu care imprumuta panza de prin sat..etc. Si acolo se scade cam 1p. Mai rar sa nu se scada acolo. Si probabil ai prins o comisie mai aspra. Eu zic sa mergi pe mana doamnei profesoare
Nu mi-ai citit atent raspunsul. Eu n-am spus ca nu poti depune contestatie, am spus ca daca diferenta, in plus sau minus, este de pana la 0, 50 puncte nu se modifica nota.
La tine, avand nota de 9, 70, nu ti-ar fi crescut mai mult, pana la 10 sunt doar 0, 30 puncte, asa ca nu avea rost sa faci contestatia, n-are cum sa-ti creasca nota.
Si eu am luat tot 9.70 la romana si initial m-am gandit sa depun contestatie, dar pana la urma am renuntat pentru. ca imi era frica sa nu imi scada si mai mult. In orice caz, depinde de ce corectori dai, unii pot sa corecteze la sange, deranjati de contestatia ta ( stiu ce zic, mi s-a intamplat la o olimpiada), altii pot sa fie chiar mai indulgenti. Acum depinde pentru. ce ti-au scazut acele sutimi. De exemplu mie cred ca mi-au scazut pentru asezare in pagina si expresivitate, lucru care poate sa depinda de la prof la prof. In orice caz, bafta si sa ne anunti ce nota ai primit dupa contestatie. Apropo, la ce liceu vrei sa dai?
No, dacă ai depus contestație acum să te aștepți la o notă mai mică. Tu nu ai de unde să știi dacă modul tău de exprimare se ridică la un anumit nivel în acea lucrare sau dacă din grabă nu ai făcut unele greșeli ortografice sau de exprimare!
Nu sunt răutăți, e purul adevăr. La tine se va aplica de data asta proverbul „nemulțumitului i se ia darul". Șansele de a mă înșela sunt sub 15%! La note de genul peste 9.50 la contestații rezultatele sunt mai mici, iar aia îți va fi nota finală, în cazul un maxim 9, 20, dacă nu chiar 9 simplu!
Si primii profesori n-au vazut toate aceste greseli daca erau? Bati cimpii cu procentele si notele tale.
Care primii?
Te rog frumos abține-te, nu știu cine se bagă în seamă și bate CÂMPII aici. Supără adevărul cumva? Sau care e problema ta? Hai, fă pași și vezi-ți acolo de mucii tăi!
Fetito, daca ai o problema de sanatate, nu ma mai amestec.Alea de logica si de educatie sint la vedere.
Care logică, mă rog? Sau logica după care în urma unei contestații primești nota mai mică, doar pentru că ai îndraznit să faci acea contestație? Pentru că așa merge sistemul ăsta infect în România, fie că-ți place ție fie că nu, iar ea trebuie să se aștepte la măgării din astea, așa că nu am să-i dau speranțe false. Șansa ca nota să fie mai mare este extrem de limitată. Deci care e problema ta până la urmă? Lipsa de atenție?
Cât despre educație, cred că ar trebui să-ți revizuiești puțin atitudinea și comportamentul față de o persoană străină pe care nu o cunoști dar căreia îi zici că bate câmpii. Așa că oferta de a face pași rămâne valabilă (nu am de ce să mă port civilizat cu niște persoane infecte în căutare de atenție și mai ales nu am să suport comentariile nefondate, așa că, hai pa!)
1. " KaterinaРомановский a răspuns:
No, dacă ai depus contestație acum să te aștepți la o notă mai mică. " Uita-te pe ce site-uri vrei cu rezultatele de la bac si o sa vezi ca " regula" ta nu se aplica. Nu mai demoraliza copilul degeaba! Cei care corecteaza nu se simt lezati in ego-ul lor ca au primit o contestatie; o recalculeaza dupa un anumit barem, nu dupa impresii.
2." Șansele de a mă înșela sunt sub 15%!" Ai dat in bobi probabil cind ai calculat procentul asta sau ti-a spus o voce?
3. Exprimarea iti este la vedere ca si educatia lipsa.
Cine de cine s-a legat? Nu o demoralizez, îi prezint o probabilitate! Când am dat eu acum mult timp, contestațiile au fost notate mai slab decât primele rezultate!
Totuși, CARE E PROBLEMA TA? Educația lipsă într-adevăr, se vede la tine în mod grav! Nu l-am crezut pe tati când mi-a zis că româncele sunt pline de frustrări și se leagă aiurea de persoane, ca apoi tot ele să se victimizeze! Penibil!
Deci, probleme? Nu-ți convine ce zic? Perfect! Ignoră-mă! Cu cât îmi dai mai multă atenție și mă atacă, cu atât te râcâie mai tare, dar nu înțeleg CE ANUME AI?
Multumesc frumos pentru sustinere! sper sa fie bine... nu sa imi scada atat de tare!
Multumesc! asa am facut ca deja e depusa contestatia... sper sa imi mareasca sau sa imi ramana aceeasi!