Pentru ca faci ceva ce nu-ti place, cand faci ceva ce-ti place trece timpul repede asta e explicatia. Uite mie la liceu imi placea franceza ora aia trecea imediat pentru ca era ceva ce ma pasiona, in schimb orele de religie treceau FOARTE GREU, mai aveam si o boschetara care toata ziua statea si-mi prezenta ea mari povesti de viata in loc sa ma lase naibii sa fac ce-mi place.
Pentru ca resimti ora de mate intr-un mod chinuitor, ceea ce agraveaza starea aiurea si senzatia ca nu se mai termina, probabil te si uiti de multe ori la ceas, pe cand cele care iti starnesc interesul nu le simti deloc cum zboara.
Ca sa testezi, conecteaza tv-ul la un calculator si pune-ti ceva de pe Youtube cu matematica. Vezi cum trece timpul si compara?
A! Pai la noi ora de religie trece cum te-ai șterge la ochi stam pe telefon mâncăm bem etc etc etc pe scurt e CEA MAI MOSTO ORA
Eu zic sa te gândești mai bine eu încât la unele obiecte mai învăț lb romana geografie biologie
Eu nu am de ce sa mai mai gandesc la ele, ca am trecut demult de scoala generala, liceu, facultate si profesez de multi ani, acum este randul tau sa pui burta pe carte sis a inveti pe rupte, ca lenea te face sa vezi cat de lunga-i ora de romana, dar daca ti-a da interesul sa participi in calsa si sa inveti ceva, ti s-ar parea ca trece ora aia in 10 minute.
Pentru că scurgerea timpului este relativă. De fapt, felul în care o percepem noi este relativ. Când faci ceva ce-ți place ai impresia că timpul trece rapid, când faci ceva ce nu-ți place trece încet.