Nu poti face media generala fara teze/ Ai putea face o medie provizorie cu mediile din semestrul I si cele de acum, insa fara teza din semestrul II nu poti afla exact media. Sa stii ca media se calculeaza numarul notelor impartit la numarul lor, iar in cazul tezei: 3 ori medie note (fara teza) + teza impartit la 4. Media anuala a materiei este media dintre cele doua semestre, iar generala este media anuala pe I cu media pe 2.
În primul rând, ca să faci o medie trebuie să dai media fiecărui materii, nu să scrii toate notele la câte 9 materii. Tu ai scris dar 9 materii, din care nu se face medie.
În al doilea rând, tu ai zis media generală. Asta înseamnă (sem 1 + sem 2) / 2. Adică media semestrială de pe sem 1 + media semestrială de pe semestrul 2, împărțită (media) la 2.
Ai dreptate, dar doresc doar media aritmetică la notele spuse de mine, dacă vrei la cea generală, în semestrul întâi a avut 9, 28
307, București. Înainte învățăm la 12, Brașov.
Si faci si germana?
Da
Si eu fac germana la scoala si de aia am intrebat.Esti a 6-a?
Nu,a 5-a
Ok.Eu trec in a 7-a.
Eu trec in a 6-a
În semestrul întâi nu contează.A avut note mai marii în semestrul întâi, eu doresc doar să îmi ziceți media aritmetică la notele astea