Nu poti face media generala fara teze/ Ai putea face o medie provizorie cu mediile din semestrul I si cele de acum, insa fara teza din semestrul II nu poti afla exact media. Sa stii ca media se calculeaza numarul notelor impartit la numarul lor, iar in cazul tezei: 3 ori medie note (fara teza) + teza impartit la 4. Media anuala a materiei este media dintre cele doua semestre, iar generala este media anuala pe I cu media pe 2.
În primul rând, ca să faci o medie trebuie să dai media fiecărui materii, nu să scrii toate notele la câte 9 materii. Tu ai scris dar 9 materii, din care nu se face medie.
În al doilea rând, tu ai zis media generală. Asta înseamnă (sem 1 + sem 2) / 2. Adică media semestrială de pe sem 1 + media semestrială de pe semestrul 2, împărțită (media) la 2.
În semestrul întâi nu contează.A avut note mai marii în semestrul întâi, eu doresc doar să îmi ziceți media aritmetică la notele astea
Ai dreptate, dar doresc doar media aritmetică la notele spuse de mine, dacă vrei la cea generală, în semestrul întâi a avut 9, 28
Si eu fac germana la scoala si de aia am intrebat.Esti a 6-a?
Adi1987 întreabă: