Da stiu doar ca nu stiu sa pictez si cred ca e prea tarziu... cum am zis e al doilea semestru dintr a 11 a... si in Romania ce poti face cu pictura. Mie imi place sa desenez in stil manga spre exemplu.
Atunci singura solutie ar fi sa inveti singura si sa iti iei o dovada ca esti capabila sa faci asa ceva ( gen o diploma ) la un curs privat.
Nu cred ca avem scoli de desene manga sau arta digitala in Romania...
Buna as vrea sa stiu mai multe detalii cum ar fi la ce facultate trebuie sa dau si la ce sa fac meditatii
Pai nu stiu daca are rost sa faci meditatii, alea costa bani si iau timp. Da la o facultate de arte, ai grija sa includa si ceva gen digital, nu doar traditional. Pana atunci te-as sfatui sa dedici macar o ora sau doua pe zi invatand sa folosesti niste programe de desenat si (ideal) de modelare 3d. Exista programe free gen Gimp, Blender 3d, Inkscape, Krita si altele.
ia-ti un digitizer, ceva de la Wacom sau similar. Gasesti incepand de la cateva milioane.
Daca mai vrei informatii, etc. raspunde-mi la mesajul privat pe care ti l-am trimis, eventual lasa-mi un numar de telefon ceva sa-ti zic pe whatsapp.
Trimite tu nr in privat ca pot sa vad mesajele dar nu pot sa trimit