Daca ti-a spus sa nu te mai duci, nu te duce.Atitudinea ei ar trebui sa fie mai controlata, pentru ca profesia o obliga si la autocontrol.Dar, avand in vedere notele, cred ca ai suparat-o cu ceva in afara materiei.Personal,la aceasta materie ai suficiente note ca sa obtii media 5 si nu are dreptul sa te lase cu media neancheiata.Ai putea sa obtii o scutire pentru ziua respectiva, ori sa mergi la ore. Daca acum ti-ar da o nota prin care sa-ti aduca media sub 4, ar fi clar ca te persecuta.As fi curios sa aflu cum au decurs lucrurile.Bafta!
Daca vrei sa iti bati joc de ea du-te la ora si fa-o, dar daca vrei sa ai liniste stai acasa.NU poate sa iti puna nota daca nu esti la ora, deci nu are cum sa te lase corigent/a.
Poate sa te lase cu media neincheiata =>corigenta dar cred ca ai destule note ca sa tii incheie media
Mc mult! intr-adevar daca nu ma duc nu are dreptul sa imi puna inca o nota, dar eu am o data pusa in catalog la ea si poate sa imi puna un 2 chiar daca nu ma duc, deoarece apare pe o data cand am fost la ora
De exemplu daca te lasa semstrul asta corigent nu e obligatoriu sa repeti anul sau sa dai corigenta in august deoarece daca ai semstrul trecut 6 sau o medie mai mare de 6 treci clasa, ai cumva media 5 pe primul de iti faci griji?
Dragă domnișoară!
Îmi place că ești atît de convinsă că matale ești deșteaptă și profa e proastă.
Pînă la urmă se pare că ea va fi cea deșteaptă, că vei rămîne corigentă la muzică și, după cum la obiectul acesta te pricepi precum Tîndală, n-ar fi exclus ca la corijare să nu iei examenul și să repeți anul.
La vremea cînd eram și eu în liceu, acum vreo 50 de ani, un școlar a rămas repetent din cauza nepromovării unei corigențe la...desen.
Asta se cheamă că încerc să te încurajez.
Dar mai bine zic eu altceva.
De ce nu se duce onor mămica dumitale la Inspectorat, să facă o cerere prin care să solicite eliminarea obiectelor la care matale nu te pricepi ( că doar ce nevoie ai de ele? ) și în speță și muzica? Să o scoată din învățămînt pe profa aia proastă, și ai rezolvat problema.