Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București? Da, era destul de "faimoasă", având în vedere că există de 24 de ani.
Tu ai dat acolo fără să știi nimic despre ea?
Normal trebuia sa dau la Ase dar am pierdut inscrierea, si am dat la unibuc.
Tu esti ok? Raspunzi cam frustrat.
Eu sunt ok, merci de grijă. Și nu am niciun motiv să fiu frustrat, eu am terminat facultatea.
Tu în schimb ar trebui să fii un pic frustrat de faptul că nu ești în stare să formulezi o întrebare.
Da nu inteleg de unde nesimtirea asta pe tine si aerul asta de parca ai terminat un Harvard, si daca era harvard daca erai asa increzut arat doar o personalitate 0. Asa ca daca esti frustrat vezi ti de treaba baietas, nu mai raspunde daca nu simti.
All the best.
Nasol că nu înțelegi, mai ales că nesimțitul ai fost tu, nu eu. Tu m-ai făcut "frustrat" doar pentru că te-am întrebat dacă ai dat la o facultate fără să știi nimic despre ea.
P.S.: Dacă eu sunt "băiețaș", atunci tu ești cel mult un embrion prin luna a patra.
Tu ai fost primul pentru ca ai folosit o formatare foarte tupeista si aroganta, si nu suport chestiile astea. Embrion in luna a patra auzi, puteai mai mult zic dar atat s-a putut poate, sau ala e nivelul tau