Asta da descriere sigur stiu toti, adica nici unu.Fa o poza si arata aici, apoi sigur or sa se gaseasca careva sa iti spuan sigur, despre ce insecte este vorba.
Am uitat să adaug un detaliu. N-au nici picioare. Pur și simplu se târăsc ca un șarpe. Au o lungime de 1-1, 5 cm.
Insecte fara picioare, alea nu-s insecte clasa insecta is animaluri cu picioare cu mai multe picioare adica cu 6 picioare.
Deci tu ai acolo ceva rime, sau ce or fi, cum am spus baga ceva o poza, cine stie ce extraterestrii or fi pe linga casa ta si tu nu stii
Mai esti si tantalau pe deasupra Cum sa stie careva, din ce descrii, pune si invata sa descrii ceva mai clar, mai cu amanunte.Am spus insecte fara picioare nu-s, poate in stadiu de larva, dar si alea au picioare, numa ca nu le vezi tu.
Ai pus o intrebare sa nu taci
Acele insecte fac parte din arborele genealogic a celor 5 regate (grupuri) ale naturii.
Tot tu erai, insa prin procesul de antropogeneza ai devenit homo sapiens (hominizare si humanizare). Asta este clasificara taxonómica si codul international de nomenclatura zoológica.
Asta este cosmoviziunea antropogonica/cosmogónica a evolutionistilor nu a creationistilor. Platón spune ca la cosmogoníe Prometeu ne-a oferit focul. Iar Profetul Mani (maniheism) spune ca focul (lumina) i-a fost data lui Iisus. Iar acest element a-l focului/luminii (arche) este primul din cosmologie.
Darwin nu stiu daca se refera si la astronomíe ca sa explice cosmología sau se refera strict la antropogonie fara sa recunoasca anumite elemente/principii.
"N-au nici picioare. Pur și simplu se târăsc ca un șarpe. Au o lungime de 1-1, 5 cm."
Ar putea fi cari de lemn. Mananca lemnul.
Dar poate fi orice altceva. Pana nu vedem... Ai gauri in tocul geamului?
HappyPills întreabă: