Mai mult ca sigur exista si in alte tari licee de profil, dar asta in Europa. Stiu pentru ca am prieteni.
Cam asa ceva, aici in SUA, liceul este doar liceu, nu e pe specializari, pentru ca liceul a devenit o scoala generala sa-i zicem asa, cum e in RO scoala generala obligatorie.Bine, nu stiu daca liceul este obligatoriu, dar e ceva deja banal.
In Ro or ramas asa de pe vremuri, pentru ca dupa liceu puteai lucra, iar acolo te invata o meserie.
In state, sa faci ceva nu-ti trebuie scoala trebuie doar sa te pricepi la ceva anume, astia pe asta se bazeaza.
Cunostintele tale banui ca is intr-un alt univwers, cu asta al nostruk, ceva univeruri paralele auzi alegi matematica daca mai avansat sau mai pffff. asa si sa spui ca ar fi asa, alege doar unu singur dintr-o clasa matematcia ce spui, ce face ala cu cine invata?
Tu te auzi ce spui mate avansat, deci se imparte clasa in 7, e bun, si eu cunosc copii aici la liceu, nu am azuit povestile astea, chiar i-am dus si adus de acolo cand parinti nu aveau timp.O sa intreb de asta cu matematica ce spui sau materii avasate ca aleg ei, desi nu cred povestile astea.
In Ro nu se studiaza aceiasi materie la f el in toate liceile spui tu sau de unde stii mai exact?
Vina cu ceva clar, nu doar asa vorbe in vint.Sa inteleg ca romana la un liceu este una, la alt liceu au aia altceva? Interesant ce spui, adica curios, desi nici asta nu cred.
Daca ar fi asa, dupa liceu daca fiecare invata altceva, ar fi un haos fiecare sa invete altceva, cand merg la o facultate, stai asa ca eu nu am invatat asa de avansat
MaStErShOt întreabă: