| Ronaldo_Andreas_1995 a întrebat:

Am si eu o nelamurire in legatura cu profilul de filologie.Am inteles ca fata de alte profiluri aici voi studia 3 limbi straine:engleza, latina si una la alegere dintre Franceza/Germana/Spaniola.Nu stiu sigur daca este asa cum am zis eu, de aceea va intreb pe voi cum este thinking

7 răspunsuri:
| DownTheStairs a răspuns:

Eu stiam ca faci romana engleza germana si alegi dintre italiana si spaniola+latinahappyFunda?

| Natuuu a răspuns:

Depinde daca ai vreun intensiv ceva... De exemplu verisoara mea tocmai a terminat si a fost la filologie. A facut engleza, latin si franceza...

| Ronaldo_Andreas_1995 explică (pentru Natuuu):

N-am nici un intensiv. Daca te ajuta cu ceva vorbesc de liceul Iulia Hasdeu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt la filologie, in clasa a XII-a, si-am sa-ti spun cum sta treaba. In clasele a IX-a si a X-a, ca limbi, vei face engleza, franceza si latina, depinde care e limba 1 la voi in liceu, la noi e franceza, deci facem mai multe ore de franceza, vreo 3, engleza 2, latina intr-a IX-a ai doar o ora, iar din a X-a vor fi 2. Abia in clasa a XI-a vei avea posibilitatea sa-ti alegi un optional dintre italiana, germana si ce alte limbi mai aveti voi disponibile, limba ce o vei face si in clasa a XII-a. Bafta!

| Natuuu a răspuns (pentru Ronaldo_Andreas_1995):

Daca esti la filologie simpluu fara bilingv o sa faci franceza.

| Ronaldo_Andreas_1995 explică (pentru anonim_4396):

La noi, limba 1 e engleza

| xClementine a răspuns (pentru Ronaldo_Andreas_1995):

Atunci vei avea 3 ore de engleza, 2 de franceza, si latina se aplica exact cum am spus mai sus. Limba optionala se alege in functie de voturile colegilor tai, care aduna cel mai mare numar.