| Lucian_Virjan_1995 a întrebat:

Am si eu o propunere, mai mult, nu neaparat o intrebare. Ce recomandati, de la Politehnica, Facultatea de transporturi, sau Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei? Si, de ce?

Răspuns Câştigător
| Ruxiii a răspuns:

La electronica. UB are o gramada de parteneri care te pot recruta inca din timpul facultatii daca te faci remarcat. Vezi http://www.electronica.pub.ro/index.php/colaborari/parteneri.E de viitor si poti pleca mai usor in strainatate (daca esti interesat). Siii. una e cand zici ca esti student la transporturi si alta e cand spui ca esti la electronica :)). Alegerea iti apartine! Bafta!

3 răspunsuri:
| Diabolik94 a răspuns:

Buna! Cred ca ce mai buna alegere este Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din mai multe motive.In primul rand, poti sa iti gasesti o slujba inca din timpul facultatii (daca esti bun).Mai mult, acest domeniu este de viitor, tinand cont ca informatica si tot ce tine de calculator este inca in plina expansiune.In fine, cred ca cel mai important e sa iti placa ceea ce faci, deci alegerea e a ta. Sper ca te-am ajutat! Bafta!

| Lucian_Virjan_1995 explică (pentru Diabolik94):

Multumesc mult de tot. Pe mine ma pasioneaza amandoua, si tocmai de asta intrebam.

| Lucian_Virjan_1995 explică (pentru Ruxiii):

Multumesc mult de tot. Nu sunt prea interesat sa plec in strainatate, pentru ca vreau sa le dovedesc rudelor mele ca se poate trai foarte bine si in Romania, indiferent cine esti si ce conditii ai.