Poti sa te transferi.Dar dc te-ai insris la acest liceu daca acum iti pare rau? Cred ca e destul de bine la liceul militar :d
Eu zic sa nu regreti. Poti merge mai departe la facultate la Fortele Terestre, Fortele Navale, etc. Si de acolo sigur si prinzi un job. Cred ca e mai bine asa. Ca doara, in loc sa te distrezi si tu in liceu, preferi militarie?
Daca te tii de invatat, si de sport (ca la admitere vei da si proba sportiva), prinzi sigur un loc la o "facultate" din asta din MAPN.
)...Nu prea stii sa explici adevarul e. Uite. stiu o fata are era la filologie.a facut filo in clasa a 9-a si a dat probele de vreo cateva ori ca sa intre acolo. dupa le-a luat probele si acum din cauza ca nu s-a dus din clasa a 9-a la scoala militara repeta anul. deci ar trebui sa treaca a 10-a ..doar ca acum mai face a 9-a inca odata :d poti sa dai probele si sa te muti la liceul militar. asta nu e o problema.
Hai sa fim seriosi.De la o simpla intrebare se ajunge aici.Eu nu stau acum sa-ti caut tie greselile facute, am multe lucruri mai importante.Nu trebuie sa-ti demonstrez tie nimic.Hai sa incetam odata cu acest tam-tam si atata vaicareala de la o simpla intrebare. Daca vrei stai aici si spune toate cuvintele din lume, ca oricum nu ma intereseaza.Am aflat ce am dorit, de acum nu imi mai pasa ce ai de spus.Pastreaza pentru tine.
alexcatalin13 întreabă: