Http://facultate.regielive.ro/......70357.html
http://calorii.oneden.com/Calorii-Branza-Roquefort.html
http://www.ardei-iute.ro/despre/mancare/branza.htm
La brânza tip Roquefort, mucegaiul Penicillium Roqueforti se
introduce în coagul prin întepare si se dezvolta în jurul orificiilor formate în masa de cas; Bacterium Linens se dezvolta la suprafata. În acest tip de brânza fabricat din lapte pasteurizat domina genul Lactococcus, genul Leuconostoc, speciile Lactobacillus plantarum si Penicillium roqueforti.
Microbiologia branzeturilor( cred ca ai primit indrumarea ca sa integrezi in partea intoductiva a lucrarii si acest capitol ):http://www.scribd.com/doc/35145170/Practik-Micro
Aici ai generalitati despre prod lactate( inclusiv br. Roquefort)http://www.scribd.com/doc/32706577/Lapte-Si-Produse-Lactate
Spor!
Bună.
Termini facultatea? Nu se vede!
Tot ce-ți trebuie referitor la lucrarea de licență trebuie să iei de la coordonatorul lucrării, da?
Corectarea, modificarea, scoaterea, adăugirea în lucrare o faci în mod expres la indicația profesorului, bine?
Succes.
Pa, pa.
RamonaPopa întreabă: