Sunt cazuri in care cuplurile homosexuale isi cresc si educa copiii mai bine decat o familie heterosexuala.
Eu nu inteleg ceva, odata ce au posibilitatea sa ajute un copil care a fost parasit de parintii lui, de ce ar avea cineva ceva in potriva? E ironic cum e ''inuman'' ca doi barbati sau doua femei sa se casatoreasca sau sa adopte un copil dar e normal ca toti prostii sa faca copii ca iepurii si sa ii dea spre adoptie sau sa-i lase pe strazi.
Iar cu casatoria... Cu ce iti strica tie viata? Nu cred ca te-ar afecta in vreun fel.
E impotriva religiei? Jumatate din populatie e atee. Problema e mentalitatea romanului.
Daca nu stii, fiecare barbat sau femeie din componenta unui cuplu cu orientare homosexuala poate procrea( are in dotare "samanta" necesara reproducerii!).Din acest motiv as fi de acord cu incheierea unei casatorii legale intre doi parteneri cu orientare homosexuala NUMAI DACA, de bunavoie si anterior inchierii casatoriei, accepta sa fie supusi unei interventii de sterilizare permanenta( vasectomie in cazul barbatilor gay si ligaturarea trompelor in cazul lesbiencelor). S-ar evita traumatizarea copiilor crescuti de "tati" gay sau de "mame" lesbiene si amprenta traumei asupra adultului tanar crescut de asemenea cupluri--- studiul sociologului Mark Regnarus(2012), cel mai relevat in privinta rigurozitatii demersului stiintific si al marimii esantionului (aproape 3000 de persoane!) demonstreaza cat de diferiti pot fi tinerii adulti crescuti de parinti homosexuali comparativ cu cei crescuti de parinti heterosexuali.
p.s. In link, gasesti un articol in limba romana care mi se pare destul de convingator : http://stiripentruviata.ro/......i-scolara/
Pff nasol de copii aia care au fost crescuti de o familie de homosexuali si un procent au niste probleme, noroc ca in familiile de heterosexuali copii au absolut toti educatie, mancare, haine, nu sunt abuzati sexual, nu sunt abuzati fizic de parinti bauti, nu iau parte la violente in familie. Noroc ca 100% din copii crescuti de cupluri heterosexuale nu au traume. Noroc de asta, altfel argumentele tale era irelevante
De ce ar fi nevoie de referendum? Eu sper sa se legifereze la nivel de UE si sa ne bage asta pe git ca sa nu sa se mai faca aiurea referendumuri fara rost. E clar ca in Romania un astfel de referendum nu va trece in urmatorii 50 de ani cel putin. Pe de alta parte, daca tot discutam de drepturi diferentiate, eu as vota pentru obligatii diferentiate. Daca esti gay si nu ti se da dreptul la casatorie/infiat copii samd, sa nu platesti procentul din taxe care se duce la gradinite/scoli/spitale de copii samd. Nu asa ar fi corect? Nu ca eu ca parinte vad vreo p*&a inapoi platind taxe ca boul si tot trebuie' sa platesc in plus la afterschool, la manuale, fond semestrial de salubrizare, samd. Ca nah, e greu ca ministerul indobitocirii (ca nu se poate numi educatie) sa dea bani scolilor sa cumpere Domestos si ce draq mai trebuie. P.S. Uite ca a fost facut referendumul cu parlamentul unicameral cu 300 de membri si a fost validat. Acum niste ani. Vezi ca le-a pasat de el? Cine merge si voteaza la mizeria asta e VICTIMA. Indiferent ca voteaza da sau nu, e fix irelevant CE voteaza. E ca si cum ai injura pesedeul dar te-ai duce la concertele lor gratuite.
"Actul sexual dintre un barbat si o femeie se numeste facut copii" Genial! Deci mai toti astia pe aici trecuti de 35 de ani care am avut cit de cit o viata sexuala ar trebui sa avem mii de copii...
Bati campii, Coane Spirache; "parole d'honneur"!
E un raspuns ok si gandit, dar nu mai că, astea nu se intampla in statele care au acceptat astfel de casatorii. De ce crezi ca ar accepta o interventie de sterilizare permanenta? Daca s-ar legaliza la noi? Odata ce vor avea acest drept, vor vrea si mai multe drepturi. De ideologia gen ai auzit? Este o ideologie promovată chiar de ei, in familiile de homosexuali iar de pe urma asta au de suferit copii. Pentru ca nu stiu mai exact ce sunt(ori fata ori baiat). In planul propus de Ministerul Educatiei pentru anii 2018-2025 ce crezi că s-au introdus? Cateva puncte din ideologia gen despre cum trebuie parintii sa isi educe copii si etc.
Cum zicea un clasic de-al nostru. Argumentatia ta este admirabilă, e sublimă, putem zice, dar lipseşte cu desăvârşire.
Folosirea emoticoanelor este in schimb perfecta.
Unele acte sexuale. De ex. cand un barbat si o femeie se pun pe facut copii, e greu de stiut ziua in care a avut loc conceptia sau se poate intampla ca ea sa nu aiba loc. Dar ei sunt pusi pe facut copii.
Hai sa aduc si o argumentatie; doar pentru imbecli! Inclusiv micoii si virusii AU ROL CREATOR si se inmultesc in mod natural; natura stiind ce este de folos. Homosexualitatea este o optiune: constienta, impusa, ori indusa. Modificarile genetice, indiferent de evoluta stiintei nu pot face un barbat sa poarte o sarcina, apoi sa nasca.
Sigur ca da. E ceva perfect normal in 2018 si toate tarile civilizate au deja posibilitatea asta sau sanse sa fie aprobata pe termen scurt.
Cum sa dispara samanta lor, daca ei provin din familii hetero?
Homosexualitatea este o optiune: constienta, impusa, ori indusa.
Prietenul meu cel mai bun e gay, de la 5 ani se purta ca o fetita si la 7 ani voia sa tina baieti de mana, fetele mereu i-au fost indiferente, a fost batjocorit toata viata pe tema asta.
La vremea respectiva noi habar nu aveam ce inseamna gay (adica el nu stia ca se numeste asa)
Nu aveam internet ca sa ne induca cineva ceva.
Si nu avea cine sa impuna, ca toti erau impotriva lui.
:/
Homosexual te nasti. Si nu vad ce-i asa mare chestie.
Daca ai inteles ca as fi homofob: te inseli. Altceva nu am ce comenta.
Cum ar putea UE să dea o lege peste Constituția unei țări?))
Tu chiar traiesti cu impresia ca pe planeta asta un barbat si o femeie fac sex doar pentru procreere?
In vest e ceva normal, doar pentru ca tu nu vezi ceva asta inseamna ca nu se poate intampla?
Tu trebuie sa fii copilas mic, daca nu poti priceep asa ceva!
Cum dumnezeu sa ramana insarcint 2 gay sau 2 lesbiene?
Evident ca nu au cum, deci nu fac copii, iar odata cu moartea lor, dispar si generele "defecte" care le-au dat acea orientare sexuala.
Frate, ce tot vorbesti tu acolo? Care urmas?
Doi gay (sau 2 lesbience) nu au cum sa se inmulteasca si nu au cum sa aiba urmasi.
Ce nu pricepeti?
Daca este adevarata teoria ca este ceva gresit in codul lor genetic de devin gay sau lesby, evident ca fiind impreuna cu un partner de acelasi sex, nu au cum sa faca copii, deci nu au urmasi si odata cu moartea lor, dispare si gena "defecta".
Greseste natura, pentru ca doar barbatul impreuna pot concepe urmasi? partea de adoptie si educatie este cea dincolo de casatorie, religie, sau de devierile sexuale!
Ano, vezi ca se varsa zorile si tu bati campii..ca sa fim poetici.
1. Ani de studii si tu esti singura care a ajuns la concluzia ca e ceva gresit in codul lor genetic. Acum no', inteleg ca nu esti vreo laureata a premiului Nobel dar cu exceptia unor publicatii mai obscure toata lumea e de acord cu asta.
2. Stii tu ce stii, nu se pot inmulti pe cale "naturala" insa chiar si pe feuda noastra exista conceptul de mama surogat sau inseminare artificiala pentru ca paganii sa isi perpetueze genele defecte (sau pentru cupurile dreptcredincioase care n-au fost binecuvantate cu organe sexuale functionale).
In plus exista niste incercari incipiente de a realiza urmasi fara a fi nevoie de persoane de sex diferit, dar mai e de lucrat acolo.
Salutări!
Ești ironic, greu de spus, având în vedere că numele este "suntserios"?
Cred ca ai nevoei de ochelari ca sa recitesti ce am scris mai sus!
Am spus si ma citez:
"Daca este adevarata teoria ca este ceva gresit in codul lor genetic de devin gay sau lesby..."
deci, teoria aia nu am inventat-o eu, sunt anumiti oameni de stiinta care au scornit ideea ca, ar fi o gena defecta, care da aceasta inclinatie spre partnerul de acelasi sex.
2. Stiu eu foarte bine ce stiu, ca nu am ajuns la varsta asta, doi copii mari si sa lucrez de peste 25 de ani, alaturi de gay si lesbi, cand tu nu era inca nascut.
Te asigur ca homosexualii simplii, nu se inmultesc, doar aia care au venituri mari si apeleaza la fecuntarea artificiala sau adopta un copil. Dar astia sunt undeva de ordinul sutelor, comparat cu cateva milioane care sunt homosexuali si nu au copii.
Evident mai sunt si homosexualii care au pretins o viata ca nu sunt gay, s-au casatorit, au facut copii si au trait o viata dubla, avand amant sau amanta, dar si aici cazurile sunt foarte rare.
Deci, marea majoritate a homosexualilor nu au copii si nu se inmultesc intre ei, preferand o viata in 2, fara urmasi.
Nu, nu este adevărat "frate".
Ca sa simplific mult, este ori genetic ori dobândită.
Dar NU este o genă defectă mai mult ca gena care te face sa ai ochii verzi sau albăstrui sau de orice alta culoare.
E ca si cum ai spune că Liz Taylor avea ochii "defecți".
Mai stiu pe cineva care a decis să "vindece" umanitatea pe diverse criterii.
Daca tu crezi ca homosexualtitatea este "un defect genetic" eu mă opresc aici cu recomandarea sa te interesezi cum trebuie.
Acum ai inteles?
Nu prea. TOTUSI, cand ma gandesc la casatorie ma gandesc la un cuplu care sa sub acelasi acoperis, si asta se intampla si fara casatorie pana si in vechile desene animate.Pana la urma ma doare fix in cot daca se pot casatorii sau nu, daca reusesc sau nu, nu-i problema mea, oricum nu se pot inmulti si isi vor da seama ca acele prosteste au fost complet degeaba si vor murii singuri, fara nepoti la batranete .
Mai AlexutzuAle, rămâi tu la desenele tale animate si nu te preocupa prea tare de subiect ca rămâi fără neuroni si nu pari să ai prea multi.
Tocmai ca pot avea urmasi si dpdv civil urmasii trebuie sa aiba drepturile LEGALE ca urmare a casatoriei CIVILE dintre 2 persoane de același sex.
E greu de priceput? Să îți desenez?
Asta cu "TOTUSI, cand ma gandesc..." este extrem de amuzanta?