anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ar trebui homosexualii sa se poata casatori?

Răspuns Câştigător
| Clorox a răspuns:

Sunt cazuri in care cuplurile homosexuale isi cresc si educa copiii mai bine decat o familie heterosexuala.
Eu nu inteleg ceva, odata ce au posibilitatea sa ajute un copil care a fost parasit de parintii lui, de ce ar avea cineva ceva in potriva? E ironic cum e ''inuman'' ca doi barbati sau doua femei sa se casatoreasca sau sa adopte un copil dar e normal ca toti prostii sa faca copii ca iepurii si sa ii dea spre adoptie sau sa-i lase pe strazi.
Iar cu casatoria... Cu ce iti strica tie viata? Nu cred ca te-ar afecta in vreun fel.
E impotriva religiei? Jumatate din populatie e atee. Problema e mentalitatea romanului.

86 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru AlexDarius3):

Poti sa mori singur si daca esti hetero, sunt destule exemple pe site. Nu cred ca scopul vietii e sa ai nepoti la batranete laughing

| 1231242 a răspuns (pentru suntserios):

Nu știu, erai?laughing Pentru că dacă erai numele tău trebuia să fie suntironic

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru 1231242):

Poate eram ironic cand mi am pus numele suntserios happy

| AlexDarius3 a răspuns (pentru supadeceapa):

Cine iti mai plateste pensia atunci?

| Uvox a răspuns (pentru supadeceapa):

Adică au murit singuri pe site?
Oh, crap! Trebe' să mă cărăbanesc de pe TPU cât mai am timp.
?

| AlexDarius3 a răspuns (pentru AlexDarius3):

Mersi, Uvox pentru raspuns si pentru ignore-ul inutil pentru ca nu gandesc ca tine, apreciez crede-ma, dar nu apreciez ca ma urasti acum pentru asta sad.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă ești și tu unul și întrebi asta, da se pot căsători.

| RAY a răspuns:

Da,dar sa nu adopte copii

https://www.facebook.com/......malink.php

| AnastasiaK a răspuns (pentru Andersen2k18):

Pune-ti creierasul la contributie: daca intr-o familie heterosexuala, chiar cu convingeri religioase, poate creste un copil homosexual, de ce o familie homosexuala nu ar putea creste un copil care sa se incadreze in societatea ta "perfecta"? Exista atatea exemple clare care demonstreaza ca valorile unei familii nu determina intotdeauna valorile copilului care creste in acea familie, mai ales cand acestea nu sunt stricte. Dar desigur...e mai ok si mai moral ca un copil sa creasca fara parinti in conditii deplorabile decat sa fie crescut de doi oameni de acelasi sex (care din punctul meu de vedere l-ar educa mult mai bine decat ai reusi tu vreodata).

| Goodweek a răspuns (pentru LasleaIoan1972):

În Romania, RM posibil că n-ați văzut, însă în alte țări europene casătoria homosexualiștilor este legalizată și deseori se întalnește.

| alex15ccc a răspuns:

Da, dar sa nu aiba copii.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Uvox):

Am mai explicat asta, nu eu am spus ca-s defecti ci cativa oameni de stiinta care au venit cu teoria ca asa s-ar fi nascut homosexualii, cu o gena "defecta" si de aceea nu sunt normali "sexuali".

Eu personal cred ca, homosexualitatea este o alegere personala, nu o gena defecta, sau alte deficiente chimice din corpul nostru.

Toti avem creier si toti putem alege cu buna stiinta ce preferam.
diferenta dintre noi si alte vietuitoare la care primeaza instinctul animalic, este ca noi putem sa discernem raul de bine, putem sa luam decizii care sa nu ne afecteze, indiferent de ce am vrea intr-un anume moment, cand suntem manati de dorinte sau impuls animalic.
Totul sta in alegerea noastra, in deciziile noastre!

| Violleta2022 a răspuns (pentru supadeceapa):

Iar tu, poate nu te impuiesti, ca sa nu imprastii prostia.

| doctorandus a răspuns (pentru suntserios):

Nu.

| doctorandus a răspuns (pentru suntserios):

Ha, ha, ha, am zis eu asa ceva?

| Ciocian_Ioan_1952 a răspuns:

NU aceștia sînt niște persoane dereglate mintal și greșeli genetice.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Ciocian_Ioan_1952):

Si ce anume e gresit genetic?

| 4b a răspuns:

Nimeni nu se naște homosexual, stiinta spune asta (mai cititi si voi una alta), iar legat de intrebarea ta, nu ar trebui; ne-am tampit si uite unde am ajuns...

| DoarAlin a răspuns:

Nu.

| HazelEyes77 a răspuns:

Categoric da.

| minrest a răspuns (pentru Holiday):

Da, dar este exact invers. Unii evanghelici contesta acum insasi notiunea de drept; caci nu este prevazuta in Biblie. Faptul ca primele organizatii care ar fi desfintate, cand omul isi v-a pierde drepturile, vor fi bisericile lor, nu le trece prin cap.

| adrian40ivan a răspuns:

Nuuu.

| Nilsson a răspuns:

Intotdeauna sunt cele mai populare discutiile pe acest subiect care s-a mai repetat de n ori.

Eu nu sunt de acord cu acest lucru, legalizarea casatoriilor inseamna drepturi depline, inclusiv posibilitatea adoptiilor, iar acei copii chiar n-au nicio vina, nu e destul ca au fost parasiti de parintii lor naturali, sa mai fie dati si pe mana unor parinti adoptivi ciudati?!

Cresterea lor intr-un astfel de mediu are cele mai mari sanse sa aiba un rol negativ in dezvoltarea lor emotionala, pe langa bataia de joc a celorlalti copii, ei risca sa isi dezvolte la randul lor inclinatii homosexuale pentru simplul fapt ca asta vad la parinti, un copil are instinctul natural de de a-i imita, daca vede la ei ca sunt tati 1 si tati 2 copilul isi va dori cand va creste mare sa isi gaseasca si el „sotul" lui de acelasi sex, chiar daca lui nici nu i s-a dezvoltat inca latura lui sexuala.

| T0T a răspuns:

Homofobia înseamnă prostie. Concluziile le tragi tu.

| CleanHeart a răspuns:

Da dar sa nu se afiseze in public, unde sunt tarile mai dezvoltate e normala chestia asta numai ca noi crescand altfel nu am putea accepta pe 2 barbati care se pupa in public, eu una nu as vrea sa vad asa ceva in rest e treaba lor ce fac.