| INeeDYoubby a întrebat:

As vrea ca vara aceasta sa ma schimb complet! sami perfectionez exprimarea si alte capacitati, sa pot sa atrag mai multe persoane printr-o tehnica angryvreau voi sa-mi spuneti), sa ma schimb complet! sa merg la 1 septembrie o alta persoana,mai capabila, desteapta, serioasa, care sai impresioneze p toti! Vreau sa-mi spuneti cam ce pot face sami ating scopul! la general cred ca ati inteles ce am in vedere! funda

4 răspunsuri:
| Janek21 a răspuns:

Ambitioneaza-te, fi indraznet, dezvolta-ti calitatile persuasive, invata sa fi mai comunicativ, fi putin "out of the box", fi rational, gandeste teoretic, incearca sa-ti explici toate fenomenele care au loc in viata ta, etc...

Ori asta, ori mergi dezbracat pe strada si impresionezi pe toata lumea.

| INeeDYoubby explică (pentru Janek21):

Cum crezi ca imi pot dezvolta calitatile persuasive?

| Janek21 a răspuns (pentru INeeDYoubby):

Prin calitati persuasive m-am referit la modul in care poti sa convingi pe cineva sa il faci sa creada, sa gandeasca sau sa faca un anumit lucru.

Cea mai rapida metoda este de a-ti face un anturaj cu persoane inferioare tie, in fata carora sa te impui si sa prezinti respect numai prin simpla prezenta. De asta este mereu cate o persoana "mai mare" in anturajele celor mici, pentru reprezinta un model pentru "cei mici" si ii cresc si dezvolta diverse calitati "celui mare".

| Challenge a răspuns:

Citeste multe carti, ele te vor ajuta sa iti imbogatesti vocabularul happy.