| KNST a întrebat:

Astazi, un pusti mi-a spus ca trebuie sa-si cumpere carnetul de note. Am ramas interzis. Suma este derizorie, dar... Pe bune? Elevii trebuie sa-si plateasca acel carnetel pentru note?

Răspuns Câştigător
| Arthiom a răspuns:

E o adunatura de hartii capsate cu coperta care costa max 1, 5lei. Ce e peste e jecmaneala de la librarii cu nasul pe sus si marfa 70%chinezeasca. Da, acel carnet se cumpara, se practica de foarte multi treaba asta. Cum de nu stiati?

4 răspunsuri:
| Xaya a răspuns:

Daca paginile carnetului sunt pline de note si nu mai incape nimic in el... atunci ar trebui sa instiinteze diriginta sau educatorul de chestia asta si vestea ajunge la director care va trebui sa ii dea un carnet nou pe care sa il vizeze. Carnetele se schimba periodic.

| whatevernvm a răspuns:

Mda, de la librarie aparent. Eu nu tin minte in 1-4 sa-mi fi cumparat ai mei, cred ca am primit de la scoala atunci, dar in 5-8 si la liceu ne-au pus sa le cumparam de la librarie

| KNST explică (pentru Arthiom):

Pai... am terminat scolile cam de mult timp. Mai exact imediat dupa falsitatea aia de Revolutie. La vremea aia, invatamantul CHIAR ERA GRATUIT. happy

Bula
| Bula a răspuns:

S-au furat fondurile de gratuitati.
Mai contribuiti, dragilor!