| matrix100 a întrebat:

Ati auzit de Illuminati si de Noua oranduire mondiala? Aceasta societate secreta vrea binele intregii omeniri sau doar binele lor? Noua oranduire mondiala cum ar trebui sa fie in opinia lor, ce legi si reguli ar trebui sa guverneze societatea? Orice parere, opinie, idee este binevenita atata timp cat are legatura cu subiectul.

8 răspunsuri:
| Be_U_Riama_1981 a răspuns:

Probabil sa fie spre bine.

| Evolution a răspuns:

Deci părerea mea legată de masoni, iluminatii şi toate grupurile astea este următoarea: sunt oameni foarte deştepţi, nu sunt siguri de scopuri dar este exact ca în politică, ei spun că ne vor binele dar de fapt ei se gândesc mai întâi la ei după la noi, scopurile lor presupun că e manipularea lumii, să pună mâna pe diferite puteri (dacă sunt deştepţi presupun că ştiu unele lucruri pe care noi nu le ştim ) şi desigur că ei nu sunt proşti şi se gândesc foarte bine la stradegie. Ar fii mai multe de spus dar degeaba vorbim happy

| VirusS97 a răspuns:

Mda.e greu oarecum să înţelegi. Ca să nu fiu foarte obiectiv spun că se crede faptul că iluminatii ar fi cei din spatele conducerii mondiale, şi totul este secret. Faza e că nu e noua ordine mondială, e demult aşa. Din păcate ei nu vor doar binele propriu si ne induc in eroare pe noi, cei de rand. Nu este vorba de bani la mijloc...ei au control asupra lor...este vorba de libertatea omului, gandirea logica si mai ales manipulare. Pot vorbi cu orele despre ceea ce cred eu din punctul meu de vedere, dar asa pe scurt cam asta e. Si se spune ca sunt foarte inteligenti, adica stiu sa manipuleze sa corupa mase de oameni, dar mai ales au o gandire foarte limpede si logica.etc

| Cosmina6622 a răspuns:

Se spune despre illuminati ca erau oameni inteligenti.un fel de savanti in ziua de azi care cautau raspunsuri la fel ca biserica..insa cam prin 1176 daca nu ma insel..nu mai stiu sigur in ce an exact..biserica a "furat" 4 dintre acesti illuminati, i a ucis prin dureri crunte si i a aruncat in plina strada ca ceilalti illuminati sa paraseasca grupul si ideea cum ca pamantul este rotund etc. chestii bazate pe stiinta in orice caz. daca te pasioneaza si vrei sa afli adevarul despre illuminati(care s ar putea sa te faca sa devi ateu) care este unul destul de....ciudat si misterios atunci iti recomand sa citesti INGERI SI DEMONI de Dan Brown.e o carte care explica amanuntit totul despre illuminati si cum ca acestia inca exista si azi.cartea nu este o fictiune ..totul este real. in carte se povesteste despre un savant care incerca sa uneasca religia si stiinta aratandu le tuturor ca acestea sunt practic foarte asemanatoare. aproape una si aceeasi.iar in carte se mai spunea ca illuminati lupta impotriva Vaticanului de secole iar apoi gasesc o solutie de distrugere a Vaticanului..etc.ar fi bine sa citesti cartea daca vrei sa intelegi mai bine insa te previn ca nu este foarte usoara carte. este destul de grea.se vorbeste despre chestii de stiinta, antimaterie si cum poti produce antimateria, chestii din astea destul de grele dar eu tot ti o recomand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Evolution):

Crede-ma...cate chestii se intampla si noi nu le stimlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Treaba e simpla...
Masoneii distrug incet incet economiile ca apoi sa poata sa uneasca toate tarile sub un singur guvern astfel va fi o singura unitate monetara, o singura religie, practic o singura tara!
Sper sa nu prind ziua aia cand va fi instalata noua ordine mondiala

| OoBunnyoO a răspuns:

Parerea mea este ca aceasta societate nu exista. A existat la un moment dat, prin secolul 18, insa am mari dubii ca mai exista. Plus de asta cand grupurile masonice s-au fondat s-au fondat cu ideea de culturalizare a populatiei. Initial doreau traducerea cartilor, tiparirea dictionarelor si o presa libera. Am mari dubii ca acum, daca mai exista, s-au sucit si doresc idiotizarea populatiei.

| dryft3r a răspuns:

Parerea mea e ca ei isi vad doar binele lor. Paharul lor sa fie plin. Desi sunt niste oameni ft. inteligenti datorita gandirii si logicii.