Daca subiectele de anul acesta sunt asemanatoare cu cele de anul trecut pai atunci as spera la notele urmatoare:
Lb. Romana - 8, 50-9, 50, (peste nu trec pentru. ca nu's atent si ma grabesc asa ca fac greseli de ortografie...);
Matematica - 8-9,(Imi este frica de c)-uri dar in rest ma descurc.Am probleme cu atentia si gresesc la chestii banale);
Biologie - 9, 50-10 O stiu toata! ,(Am invatat si din carte cu tematica speciala pentru bac dar si manualele-vegetala si animala).
La ce materie te referi? Daca te referi in general. Nu prea am invatat mare lucru.Pentru ca le stiu (am fost atent la ore). Nu imi trebuie note mari, daca iau 8 la biologie 6 sau 7 la romana si 5 la mate sunt cel mai fericit. Daca nu ai invatat iti recomand o carte care poti retine mai usor pentru romana "Varianta rapida de pregatire a Eseului pentru Bacalaureat. Daca o poti comanda pana la bac iti urez bft la invatat.
Bună!
Din fericire nu dau BAC-ul anul acesta deoarece sunt abia în clasa a-XI-a.
Vara aceasta voi învăţa la Psihologie, voi citi majoritatea romanelor la Limba Română şi voi recapitula câte ceva la Istorie.
Am aşteptări foarte mari şi îmi doresc să iau peste 9 la toate pentru a fi admisă la facultatea pe care mi-o doresc să o urmez.
Succes tuturor!
patrisia09 întreabă:
Emanuela_Melinte_1992 întreabă: