anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati invatat pentru bac? Ce note credeti ca luati? :-D

Răspuns Câştigător
| Λndrei a răspuns:

Daca subiectele de anul acesta sunt asemanatoare cu cele de anul trecut pai atunci as spera la notele urmatoare:
Lb. Romana - 8, 50-9, 50, (peste nu trec pentru. ca nu's atent si ma grabesc asa ca fac greseli de ortografie...);
Matematica - 8-9,(Imi este frica de c)-uri dar in rest ma descurc.Am probleme cu atentia si gresesc la chestii banale);
Biologie - 9, 50-10 O stiu toata! big grin,(Am invatat si din carte cu tematica speciala pentru bac dar si manualele-vegetala si animala).

6 răspunsuri:
| NaTl a răspuns:

La ce materie te referi? Daca te referi in general. Nu prea am invatat mare lucru.Pentru ca le stiu (am fost atent la ore). Nu imi trebuie note mari, daca iau 8 la biologie 6 sau 7 la romana si 5 la mate sunt cel mai fericit. Daca nu ai invatat iti recomand o carte care poti retine mai usor pentru romana "Varianta rapida de pregatire a Eseului pentru Bacalaureat. Daca o poti comanda pana la bac iti urez bft la invatat. happy

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Din fericire nu dau BAC-ul anul acesta deoarece sunt abia în clasa a-XI-a.
Vara aceasta voi învăţa la Psihologie, voi citi majoritatea romanelor la Limba Română şi voi recapitula câte ceva la Istorie.
Am aşteptări foarte mari şi îmi doresc să iau peste 9 la toate pentru a fi admisă la facultatea pe care mi-o doresc să o urmez.
Succes tuturor!

| Axys a răspuns:

70% da

| fuzzer a răspuns:

50% sa zicem.Desi ma astept la note bune.Sa zicem peste 7.

| buzeduulci a răspuns:

Esti a12a? happy

Întrebări similare