Salut! In clasa a IX-a vei avea 4 ore de matematica, 5 de engleza, 4 de romana, 3 de fizica, 2 de chimie, 2 de biologie, 2 de TIC, 2 de limba 2 (franceza/grmana), una de informatica, una de logica, una de religie, una de muzica/desen, una de istorie, una de geografie, una de geografia Marii Britanii (in limba engleza), una de sport, una de dirigentie.
Teze dai la romana, matematica, informatica, fizica/chimie/biologie/ (la alegere una dintre ele), la engleza.
In clasa zecea stiu ca nu se mai face logica ci alta stiinta socio-umana, si vei face 3 ore de romana. In clasa a XI-a stiu ca nu se mai face muzica/desen si doar o ora de chimie si de biologie.
Daca mai ai nevoie de informatii poti sa ma mai intrebi.
Deci doar geografia Marii Britanii se face in engleza? Si, daca esti la acest profil in Bucuresti, poti sa-mi spui la ce liceu esti (daca poti si media de admitere)? Multumesc.
Eu sunt la liceu in Targu Mures si aici am intrat cu media 9, 87 iar ultima medie la noi in clasa a fost 9, 38. Aici poti sa cauti mediile de admitere de la toate liceele din tara: http://admitere.edu.ro/2011/
In clasa a IX-a faci geografia Marii Britanii, in clasa a X-a istoria Marii Britanii, in clasa a XI-a geografia Statelor Unite si in clasa a XII-a istoria Statelor Unite.