| User23434 a întrebat:

Au trecut simularile, iar acum se apropie examenul, nimic de zis. Problema este ca eu nu ma simt atras de niciun profil si pe tema asta m-am certat de multe ori cu ai mei... dati-mi niste sfaturi din moment ce nu imi place nici unul, sau macar sa imi spuneti cate ceva despre unele profile, indiferent care, pentru a avea macar o idee despre ele.

6 răspunsuri:
| LucianDumitru13 a răspuns:

Păi, depinde cât de bine înveți/pregăteşti
Cele mai bune profiluri ar fi: mate-info(trebuie să te pricepi la matematică şi la informatică o să programezi din greu, la acest profil, cel mai motivant este salariul)
Filologie(se bazează in mare parte pe română, sincer dacă esti băiat nu prea recomand)
Ştiinte ale naturii
Ştiinte sociale, etc
Poate te ajută şi asta: https://www.tpu.ro/......-in-parte/
Succes!

| tudiboss1 a răspuns:

Mate info : Multe ore de matematica si informatica ( in cazul in care ti plac este o alegere buna pentru viitor)
Stiinte ale naturii : Vreo 4 ore de matematica pe saptamana, 3 de biologie, 2 chimie (matematica este mai usoara fata de cea de la mate info)
Filologie : In mare parte romana este cea mai grea materie, vei avea foarte multe carti de citit, latina la care depinde de profesor daca va fi sau nu o problema.
Stiinte sociale : In primul an, cea mai grea materie probabil ca va fi logica, in rest totul va fi destul de ok.

Daca vrei sa stii sfatul meu, ar fi sa te duci pe stiinte ale naturii, fiindca mi se pare cea mai ok. happy Cu placere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai pe romaneste nu iti place scoala.
Ca prost, nu prea ai multe sanse in viata.
Alege ceva, daca nu iti place nimic, fa biletele, si trage unu si vezi ce pica.
Daca totusi ai inclinatii catre ceva, mergi unde iti place tie.

| User23434 explică (pentru anonim_4396):

Bai, prost nu sunt, îmi merge mintea. Nu găsesc nici unul către care sa am o înclinație pentru ca nu îmi place nici o materie.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru User23434):

Dacă nu ești prost, și îți merge mintea, îți place totuți ceva pe lumea asta? Dacă îți merge mintea, poate ai aflat pănă acum că pentru a putea trăi, va trebui să faci ceva, să muncești ceva. Dacă nu îți plac materiile școlare, ce ți-ar place să faci?

| User23434 explică (pentru sadrian46):

Am făcut pana la urma prostia de a merge la mate-info și deja am regrete....De plăcut, mi-ar fi plăcut sa fac un profil tehnic, ca mecanica sau electromecanica. Asta ma atrage. De acum, poate la facultate o sa am contact cu ceea ce-mi place, dacă o sa fac facultate.