Parerea mea este ca intao ar trebui sa purtati toata clasa o discutie cu el la o ora pe care o aveti cu el si sa-l intrebati de ce se comporta asa cu voi. Totusi cred ca ar trebui anuntata si doamna diriginta. Iti dau un exemplu din propria experienta. Eu sunt in clasa a 12 a si am un profesor de engleza care vorbeste la ore numai in engleza si la lucrari da exact aceleasi subiecte la toti elevii indiferent daca stii sau nu si subiectele sunt grele. Semestrul trecut a pus 20 de 2 ( noi in clasa suntem 30) si a stricat toate mediile la toti colegii. Ceilalti profesori au vazut ca e ceva in neregula cu clasa si i-au atras atentia. De asemenea cazul a ajuns si la domana diriginta care l-a atentionat cat de cat pe profesor. Nu va faceti grija pentru ca problema se rezolva. Discutand calm atat cu doamna diriginta cat si cu domnul profesor veti vedea caveti reusi. Multa bafta!
Ar trebuie sa-i spuneti dirigintei pentru ca dupa o sa se faca sh mai rau... sh atunci ar putea fi prea trz...
Mai intai... ii puneti un ac pe scaun, il intepati si o sa strige apoi va duceti la diriga si spuneti ca e nebun si ce va tot face spunandu-i ca a si stigat de nebun! sigur o sa mearga!