Matematica,imi da fiori, nu imi place, nu prea o inteleg.
Culmea e ca eu ador istoria
Eu chiar urasc istoria!
Am dat saptamana asta doua teste, unu la mate, unu la istorie. La mate am luat 10, la istorie am luat 6(clasa X). Si culmea, am stat la istorie sa invat mai mult decat la mate. Pe locul 2 este romana, la care mor incet...E o plictiseala la ora aia. Stii cum se zice ca la biologie e la fel ca la romana/istorie(doar tocesti), ei bine la biologie mai trebuie si sa gandim, ne mai pune profesoara intrebari logice si ne lasa sa ne formulam aproape singuri lectia, ca sa o intelegem.
Fiecare cu preferintele lui.Eu la mate am avut intotdeauna cele mai mici note..conteaza spre ce ai inclinatii. spre real sau spre uman. E bine ca suntem diferiti, asta da culoarea vietii, nu pot fi toti la fel, ar fi monotonie sa fim identici toti. Eu matematica nu pot sa o inteleg deloc, adica cea pana in clasa a 8-a am inteles-o dar dupa devine complicata si trebuie sa iti mearga mintea brici, sa ai si inclinatie spre matematica si spre real. Tu ce facultate vrei sa faci?
Istorie, geografie (din cauza profesorilor).
Mate, chimie, fizica, deoarece le urasc.
Și eu mă plictisesc de nu mai pot la Română.Mi se pare normal să știi să te exprimi corect în propria limbă sau să citești.(citesc doar anumite genuri, nu citesc ce-s obligată ci ce vreau )Dar la ce o să-mi folosească comentariile, nu-mi dau seama...
Iar cea pe care n-o pricep încă e informatica, fiind boboacă, am timp s-o înțeleg...
La ce profil ești?
Ne potrivim perfect la acest capitol si eu la orele de istorie ma plictiseam cel mai tare.De invatat invatam dar nu mi-a placut niciodata.
ByByEly întreabă:
anaadiaconu întreabă: