Paginile trebuiau numerotate.de exemplu ai scris pe 3 pagini puneai la fiecare in colt jos. 1/3...pe cealalta pagina 2/3 si tot asa... si da, aveai voie sa incepi de sub tabel.asa am facut si eu pentru ca asa ni sa explicat ca este corect sa facem :*
Pai nu are dreptul sa ti se anuleze testul pentru. ca ei trebuiau sa va spuna unde sa sciretii si chestii. Deci nu`ti fa problema :*
Fundaa`?
Paginile sunt numerotate de supraveghetori, nicicum de elevi.Nu ti se anuleaza testul daca ai inceput sa scrii de sub tabel.Ai vazut de exemplu, ca iti scrie la o parte din test,A SE INCEPE PE O PAGINA DINSTINCTA! Adica pe pagina aceea,se va afla doar subiectul respectiv.Ti se poate anula, daca nu ai facut asa.Ti se mai poate anula daca ai mâzgãlit[daca gresesti tai cu o singura linie si pui intre paranteze rotunde], se considera semn distinctiv.Stai linistita si nu mai fii stresata.Inspira pe nas, expira pe guritaBea un ceai si vei fii bine.
Stress-ul nu te ajuta in cazurile astea
Pai de unde ai inceput de la prima pagina (de sub tabel) sau de la a 2 pagina?
Oricum ar fi stai linistita ca nu ti se anuleaza examenul!
Ti se anuleaza examenul numai daca:
-Esti prinsa cu telefon
-Daca esti prinsa ca copiezi
-Daca folosesti corect (Semn Distinctiv)
Deci stai linistita si concentreazate pe examenul de la mate!
Succes la Mate
Corector - scuze am scris "corect"
Sau daca faci mazgaleli se considera semn distinctiv
Da nu ti-se anuleaza dar trebuia inceput de sub tabel si numerotate pag cu 1/3, 2/3, 3/3 adica cate pag ai scris si dupa scria profesorul pag sus pe foaie