| RainOfColors a întrebat:

Buna. A dat cineva testul pentru profil bilingv? Daca da, imi poate spune cineva, la proba orala, cam cat de lung trebuie sa fie "textul" acela? Si cam cat de complex ar trebui sa fie? Dau funda. Mersi.

10 răspunsuri:
| FadetoBlack a răspuns:

Bună, eşti a 8 a nu? dacă vrei să dai bilingvu profa de engelză nu face teste din acellea cu voi?
păi îţi dă un text şi vreo 4 întrebări primele 3 legate de text şi ultima să-ţi exprimi opinia, normal că trebuie să fie cât de cât complex ca să poţi lua punctaj maxim big grin
baftăă!

| RainOfColors explică (pentru FadetoBlack):

Ai dat testul? Ce ar insemna cat de cat complex? Cam cate minute ai la dispozitie sau cam cate randuri ar trebui sa aiba daca l-ai scrie? Si nu, profa nu face teste.

| KเĐu540 a răspuns:

In primul rand la testul de bilingv, proba orala, vei trage la sort un bilet. Fiecare bilet are 3 itrebari mai usoare si una mai dificila la care vei avea mai mult de scris. Se v-a mentiona in cerinta numarul de randuri. Trebuie doar sa ai putin noroc sa-ti pice ceva usor. Succes!

| KเĐu540 a răspuns (pentru RainOfColors):

Pai timp ai cam 10 minute, acum depinde cat de repede termina cel dn urma ta.

| RainOfColors explică (pentru KเĐu540):

Atat timp am sa pregatesc raspunsurile sau sa le prezint? Multumesc mult.

| FadetoBlack a răspuns (pentru RainOfColors):

Nu, acum urmează să-l dau puppy dog eyes, dar noi facem teste, eu zic să îţi iei ceva culegere sau să cauţi pe net teste, păi vreo 15.20 de minute big grin, păi acum depinde de inspiraţia ta câte rânduri să aibă, sau mai înfloreşti
baftăă!

Adica trebuie sa vorbesc 15-20 min sau atata timp am pentru a-l pregati? Si, de curiozitate. unde-l dai?

Deci nu, atâta timp ai pentru aţi rezolva întrebările, apoi mergi acolo la comisie, şi ăia îţi pun întrebări şi tu răspunzi de pe foaie
şi acum depinde de unde eşti, de obicei se dau la licee, dar profesoara nu vă zice nimic thinking

Pai,tu in ce oras il dai? Daca esti din Bucuresti spune-mi, te rog, la ce liceu il dai, ca noua nu ne-a spus inca nici la ce licee se da. Multumesc mult.

Din păcate nu sunt din Bucureşti, ar trebui să te interesezi big grin